ballibocek Dilaraa23 biraz da karşılıklı konuşarak gördüğü her şeyi anlatarak geçtiği için de uzun sürüyor aslında. Benim bir arkadaşım çapada çektirmişti seneler önce ında da 15 dknsğrmğş bir hagta sonra yeniden devam etmiş falan mesela..
Dilaraa23 Tubatgn evet baktım bende öyleymiş ilk gebeliğim çok bilgim yok keşke çıkmadan bilseydim derdim neden bu kadar çabuk bitti diye, neyse artık 🤷♀️
Mommm03 Dilaraa23 1050 verdim 30 40 sürdü, ve 2800 doğacak diye mi tansiyonun düştü anlamadim bnmde kızım2810 doğdu kilo önemli degil önemli olan bebeğin sağlıklı olmasi
Dilaraa23 Mommm03 1 hafta gerilik var en fazla o kadar doğar dediği için canım sıkıldı erken doğum olursa vs daha az doğabilir sonuçta
Tubatgn fatiss Bende burada çok duydum normalde üniversite hastanesi takipliyim eşim hastaneye giremediği için birde Ali hocaya gitmek istedim çok memnun kaldım
Hediyemmm Dilaraa23 çok saçma daha çok küçük sonuçta belki uzayacak boyu şimdiden bunu neden dediki erkenden olumsuz konuşan doktorlardan nefret ediyorum
Dilaraa23 Hediyemmm boyu için değilde sanırım kilosu için zayıf demek istedi çünkü boyu 27 cm miş normal herhalde
Dilaraa23 Hediyemmm normalde 23. Haftada olması lazım 22. Haftada dedi 460 gramlarda dedi 500 küsür üstü olması gerekiyormuş minyon dedi canım sıkıldı benimde