Aylinslmci 9+5 günlük ikinci gebeliğim arkadaşlar bugün kahverengi lekelenmem oldu yarın doktora gözükeceğim ancak böyle bırsey yaşayan var mı neler yaptınız yardımcı olur musunuz ?
emineadncc Yarına kadar hareket etme yat canım düşük tehlikesi olabilir ben yaşadım ilk gebeligimde önlem al
emineadncc Aylinslmci ilk etapta kahverengi olarak geliyor eğer kendini yorarsan kanamaya çevirebilir hafife alma bunu bende de ilk geldiğinde hiç ağrım yoktu yrin doktor baksın net birşey söyler zaten sen her ihtimale karşı uzan dedigim gibi rica ederim ❤️
kbrasahin Merhaba, Kahverengi lekelenme, kırmızı renge dönüşmedi ise ve şiddetli karın ağrınız yok ise korkmanıza gerek yok istirahat etmelisiniz
Merveasafgun @“Aylinslmci”# bende kahve rengi lekelenme yaşadım direk doktora gittim 5 haftalık tı progsetan verdi ve beta hcg yi ölçtüğünde düşmüştü kuzum sonrasında akıntı kırmızıya döndü ve beta hcg 80 e düştü 5 haftalıkken doktorun direk iğne yapması gerekirmiş ama muhtemelen sonlandı hamileliğim cuma günü tekrar gidicem daha bu hafta yaşadım bende bunu aşılama ile gebe kalmıştım
Susamtohumununannesi Merveasafgun aynı sorunu dün gece yarısı ben yaşadım peçeteye sildiğimde kırmızı pembemsi bir kanama oldu fotoğrafı doktoruma yolladım hemen Progesteron başlattı bugünde kontrole gittim Allah’ıma bin şükür hiç bir sorun yok herşey normaldi. Doktorum bu haftalarda yaşanan düşüklerde yoğun kanama göl gibi kanama ve çok şiddetli karın ağrısı olur korkmayın dedi. Fikir olsun diye yazmak istedim
Saria Merhaba bende test yapdim silik cikti cizgi bu gun kahvemsi leke gelio karnimda regl agrisi gibi agri var belimde de benim gibi olan varmi ?