Hnfaskr Merhaba kızlar. 33 haftalik gebeyim çam ve sakura hastanesine randevu bulamıyorum. Son zamanlar randevusuz gidiliyor diye duymuştum ama kaçıncı haftadan itibaren geçerli acaba bilgisi olan varmı ?
Hamideersin Hnfaskr ben 37 sonrası diye duymuştum bende randevu bulamıyorum bı turlu 32+3 oldum en son 29+3 de gitmiştim 1 ay sonra gel demişti inşallah bulabilirsem gidicem son randevu olur heralde sonrasında randevusuz kabul ederler diye umuyorum
HurremSultan Hnfaskr sık sık bakın. Ben her hafta gidiyorum doktora🥰 32 den sonra sabah çok erken satte gitmenix lazım aksi taktirde. 25 kişi sınırı varmış
Baloglum93 Hnfaskr sabah saat 10 dan sonra randevular açılıyor sürekli bakım hatta akşam saatlerinse bilew yedek kontenjan açıldığı oluyor
Hamideersin Hnfaskr ben sürekli aklıma geldikçe bakıyorum ama yok malesef sabah 10 dan sonra yeni gün randevuları açılıyor ama o arada girmek çok zor oluyor uygulama yavaşlıyor felan
Alyalim Merhaba cumartesi sabah 10:00 dan sonra deneyin. Yeni randevular o gün açılıyor diye biliyorum 🥰
HurremSultan Hnfaskr He randevu almadan gittigin gün varya o zaman saat 7nde gel.dedi bana oradaki sekreter. 25 kişi sınırı var. Randevu alınca erken gitmene gerek yok yani balım. Normal saatinde git💕
BEFECE Hnfaskr merhaba çam sakura da 36.haftaya kadar 1kereye mahsus randevusuz bakilma hakkın var eğer sabah erken gidersen muayene olursun ama erken gitmen lazım 25 kişi sınırı var çünkü