Ayse_Nuryusuf01 Nurr-rr çamaşır deterjanı olarak uni baby aldım şampuan bebek yağı olarak dalin aldım pişik kremi olarak sudocrem ve Bepanthol aldım bebek bezi olarak da molfix aldim bebeğim henüz doğmadıgı için daha kullanmadım ama
1Gunes Nurr-rr baby’s green camasır deterjani mustela set ( şampuan pişik kremi masaj yagı ) ve sudocrem bebek bezi molfix temizleme pamuğu ve ekstra sleppy zeytinyağlı ıslak mendil , mustela susuz temizleme suyu
Edafmo Nurr-rr çamaşır deterjanı babyme sıvı deterjan Şampuan,yağ,losyon, biberon emzik temizleyici babyme organik serisini tercih ettim
Sedoa_ Nurr-rr çamaşır eyüp sabri, şampuan minoris, bebe yağı ve pişik kremi weleda, ıslak mendik water wipes, bez sleepy, göğüs ucu kremi incia ve lansinoh, çatlak kremi lierac ve saf shea yağı, bebek vücut nemlendirici babe. Başka bile kalmadı sanırım😀😀
Nurr-rr Ayse_Nuryusuf01 Bizde bez olarak Molfix aldık ama çok sayıda sleppy kullanan var çok kararsız kaldım değistirsemmi diye ama bilinen eski bı marka olması içimi rahatlatiyor insallah bebeklerimize alerji yapmaz 🥹sizindemi ilk bebeğiniz 🥰
Nurr-rr 1Gunes çamaşır deterjanı ve şampuan seti markasını ilk defa duydum kullandınız mı memnun kaldınız mı 🙄
Ayse_Nuryusuf01 Nurr-rr evet benimde ilk bebegim inşallah alerji yapmaz bende aynı düşüncedeyim eski ve güvenilir marka olması iyi ama alerji yapmaz umarım
1Gunes Nurr-rr ikisi de dogal içerili markalar kuzum. Mustela zaten çok biliniyor cevremde ki herkes çok memnun ben şu an 27+4 üm yeni doğan için çok öneriliyor bende doğunca kullanacağım inşallah.