ZeytinK Kizlar selam Kraft Pro Fit bebek arabasi almayi düsünüyoruz aranizda kullanan var mi ? Kararsiz kaldik yardimci olursaniz cok sevinirim 🙏🏻❤️
Nesoo ZeytinK biz haftasonu aldık e bebekten. Bugün geldi eve kurduk sevdik. Bakalım kullanınca memnun kalacakmıyız. Ama çok fonksiyonel ve kaliteli olduğunu düşünüyorum
YagizAsyaMom ZeytinK açıkçası fit ile profit arasında kaldım. İkisi de çok şık ve kullanışlı ama ne farkı var anlamadım bir daha görmeye gideceğim
ZeytinK Nesoo evet kesinlikle cok kaliteli duruyo bi arkadasim daha kücük bi araba bak tek basina bi yere ciktigin da zor oluyo dedi ama :/ burdan da alan annelere sormak istedim iyi günlerde kullanin insallah 🙏🏻💕
ZeytinK deletedmom321 ayyy bizde kararsiz kaldik dedigin gibi güzel duruyo görünüsü bizde cok begendik Nerden aldiniz acaba ?
deletedmom321 ZeytinK ebebekten aldık biz çok araştırdık inceledik bunda karar kıldık. Eşim çok incecidir hassastır o beğendiyse gözü kapalı güvenirim :) biraz takıntı derecesince inceler çünkü 🤭
ZeytinK deletedmom321 bebek arabasi secmek gercekden zormus 😌 herkez birsey söylüyo herkezin bi fikri oluyo 😀 bu araba hakinda güzel yorumlar görmek icimi rahatlati 🙈
Bademim Satış yapan arkadaş birçok bebek arabasının içinde bu modeli çok önermişti bizde henüz almadık ama benim de düşündüğüm bi model 👍🏻 Alan arkadaşlar ne kadara aldınız acaba
Nesoo Bademim e bebekte kampanyalı şu anda. Normal fiyatının 2600 olduğunu söylediler ama biz 1890 tl ye aldık canım
deletedmom321 ZeytinK biz fit modeli aldık ama aynısı sadece fit de bazı yerleri deri. Şu an ebebekte kampanyada fit model. Pro fit de aynıdır belki
deletedmom321 ZeytinK bulunduğunuz yerde ebebek varsa gidip görüşün getirirler. Sanırım internet ve mağaza ayrı çalışıyor stoklarda
ZeytinK Az kalmış senin 🤗🤗🤗 bizim daha yolumuz var 7 aylık sabırsızlıkla bekliyorum ☺️ Saglıkla kucagına al inşallah ❤️