Aaaysee ikibaloglanannesi mevsimi neyse onu tüketiyorum üzüm ve nar zamanı köydeydim bol bol tükettim şimdi yaş hurma ve mandalina çok tüketiyorum
elaymoms ikibaloglanannesi ben hamileliğimin ilk basinda kilo kilo mandalina yedim. Şimdilerde ise sadece elma yiyorum ara sıra üzüm 😅
Lavantakokusu64 ikibaloglanannesi Allah ne verdiyse tüketiyorum ama en çok greyfurt ile ayva yiyorum ekşili tuz döküp döküp 😬
Lavantakokusu64 ikibaloglanannesi bol limon suyu ve tuz mükemmel oluyor 👌🏻😂 ay ağzım sulandı kalkıp yapayim kendime 🤣
Prenses34_annesi ikibaloglanannesi ilk başlarda mandalinayı deli gibi yiyordum sonra ayva yeşil elma ara sıra muz ve üzüm
Papatyaa_01 ikibaloglanannesi muz, kivi, portakal, mandalina, greyfurt, nar, yeşil kırmızı elma, ayva bunlar vazgeçilmezim hepsini bi arada yemiyorum ama günlük 2 3 çeşit yiyorum sürekli
Namish ikibaloglanannesi yazda şeftali elma daha sonra biraz üzüm yedim ondan sonra havuç elma nar ve ananas
miraninannesi_ Bende diyorum ben neden ayva yiyorum normal de aklıma gelmez demek herkes yiyor :)))))