Secil0 Hayırlı geceler güzel ailem. Ailem diyorum çünkü bana burda aile oldunuz, moral verdiniz destek verdiniz. Sayenizde motive oldum hep. Size hakkımızda bilgi vermek istedim. Bugün kuvozde 25. günümüz. Çok şükür durumumuz iyiye gidiyor. Ara ara oksijen takviyesine ihtiyaç duyuluyor. Bunun çok normal olduğunu söylüyor doktorumuz. Anne sütüyle besliyorlar çok şükür.Kanguru bakimi uygulamasıyla haftada birgün kucagima veriyorlar ten teması çok önemliymis bu dönemde. Sutumu sağiyorum bir azimle. Yolunda gitmeyen tek şey çok özlüyorum onu, ama çok küçük olduğu için şuan en iyi yer orası minigim için bunu da biliyorum. Sabır sabır sabır. Rabbim bu mucizeyi yasatiyorsa, biliyorum güzel günler yakın. Şükretmek için o kadar çok nedenimin oldugunu şuan anlıyorum. Rabbim hepimizin evladını bağışlasın 🙏
0581 Secil0 Allah tez zamanda şifa versin canım inşallah sağlığı da yerinde olur ve meleğin yanıbaşında olur 🙏🏻
Caglasmsk Secil0 yaa cok sevindim canim insallah eve geldigi gunleride görürsün 😍😍 kac kilo simdi bebeğin.?
eljid Secil0 allahın sana bagislasin cnm kav kilo şuanda bende 29 haftalık doğum yapmıştım çok sukur biçimde durumumuz iyi ve 2 3 güne cikcz biz emzirmeye geçtim bende kuzumu kaç kilo suanda
Filizsmh Secil0 bende 28+5im 3gündür sancılarım var yatıyorum doğacak diye okadar stresliyim ki. Rabbim biran önce yavrunuzu sağlıkla eve çıkarmayı nasip etsin inşallah. Kaç kilo doğdu yavrunuz?
minigin_annesi Yaaa Premature bebekler guclu oluyor🙏Anneleride aynen buyuk yurege buyuk guce sahipler😍🙏bu yuzden takdir ediyorum sizi😍Rabbim saglicakla kucagina alip eve gelmegi nasip etsin insallah🙏😍😍😍❤️
Haticcee Secil0 Allahım yavrunuzu sağlıcakla eve getirmenin sevincini de yaşatsın en kısa zamanda inş🙏🏻 Herşey çok daha güzel olucak inş😘