Zlhglsr dlknkc ben de çok su tüketemiyordum doktoruma sordum ayran ve günde bir tane maden suyu bir fincan da bitki çayıyla takviye edebilirsin dedi. Ama bitki çaylarında da sadece ıhlamur ve nane limon önerdi. Ayrıca içebiliyorsanız kefir de iyi gelecektir
Cagmer dlknkc Ben de öyleydim haftada 1 bardak su bile içemezdim ilk aylarda taze nane koyuyordum sürahiye az da olsa aroma verdiği için hoşuma gidiyordu sonraki ilerleyen haftalarda zaten aşırı susuyorsun ve sudan vazgeçemez oluyorsun.
Sibelbat dlknkc ben de normalde su içen biri değilim 32 haftalık olduk hala su içemiyorum günde bir iki bardak anca içebiliyorum şimdilik bir sorun yok çok şükür
[silindi] dlknkc bende de dueum ayni hic içemiyorum icinde direk vik vik durmuyor midemde meyve suyu sut cay kahve bunlarda icemiyorum ne yapicam bilmiyorum hic
dlknkc Aylinslmci benimde yağ gibi geliyor peki sizin 8 haftalıkken belinizde kasiginizda ağrılar oldumu sizde yeni bitirmişsiniz haftayi
Aylinslmci dlknkc belimde hiç olmadı ama adet ağrıları gıbı hafif hafif kasıgımda ağrılar oluyordu. Ancak bugün kahverengi lekelenmem oldu canım benim yarın bı doktora gozukecegım.