beyzacmvrc Merhaba arkadaşlar. 12+3 haftalığım. İstanbul Sultangazi ilçesindeki Medigold Sultan Hastanesi ne kadın doğum bölümüne gideniniz veya doğumu orada yapan/yapacak olanınız var mıdır 😊
Haticeaasln beyzacmvrc şuana kadr yakınlarım yaptı orda doğum memnunlar nasip olursa bnde deneyelimkeyecgm gul hanıma gidiyorum aşırı güler yüzlü bi doktir
Busbusu Zehra hanıma gidiyorum memnunum ücret sigortalı 240 TL doğumda normal 3900 sezaryan 4900 fiyat sormamissin ama yinede soluyom😂
Haticeaasln Busbusu en son ne zaman gittiniz pazartesi günü ücret ogrendigimde normal 4900 sezeryan 5900 dediler muane ücreti de 290 tl.odedim
Prenses34_annesi Busbusu benim kuzenimin eşi Zehra hanıma gitti ben aslında burda öneri olarak gül hanıma gittim ama çok memnunum Zehra hanım bir kolu kısa demiş sanırım bebeğe ama çocuk sapasağlam doğmuş yanilmalar olabilir tabii🥰
Busbusu Haticeaasln doğum uvreti 2 ay önce öyleydi zam yaptılar demekki 😭 muayenede geçen hafta oldum 240 di
beyzacmvrc Haticeaasln ben 1 hafta once gittim 240 aldılar Ocak olmadan zam mı gelmiş 😒😒 tam geçen salı gittim kaç haftaliksinz
beyzacmvrc Haticeaasln bende ona gidiyorum evet güler yüzlü bir bayan 😊 onda doğum yapaniniz oldumu peki
Haticeaasln beyzacmvrc 2 hafta önce doğum ücreti sorduğumuz da sizin dediğiniz gibiydi 3900 ve 4900 diye ama değişmiş
beyzacmvrc Haticeaasln Ocak olmadan nasıl zam gelmiş ya 🙄 Ocak da yine gelecek illa ki. Normal doğum yapan tanıdıgnz var mı birde cinsiyeti ne zaman öğrendiniz gül hanımda ben 12+3 um su an 😊
Haticeaasln beyzacmvrc normal de hala yapan var evet ben cinsiyeti 14 haftalıkken öğrendim kız ama o zamanlar gül hanıma gitmiyrodum bahat Hastanesi’ne gidiyordum
beyzacmvrc Haticeaasln su an ki hastaneden daha mı memnunsunuznpeki bende ikisi arasında kalmıştım burayla başladım
beyzacmvrc Haticeaasln çok soru soruyorum ama ilk tahmini 14. Haftada mi yaptı ve değişmedi mi yoksa net olarak mi 14 de öğrendiniz. Bana 11+3 iken biraz çıkıntı var sanki erkeğe benzettm dedi de 😊
Haticeaasln beyzacmvrc bahat para üzerine kurulmuş bir hastane orası da zam yaptı dogum ucretlerine ve doktorun bana uslubunu hic begenmedim ben kendim de bu hastanede doğmuşum annem bu hastanede dgum yapmış
Haticeaasln beyzacmvrc 14 de kiz dedi 16 da net kız denildi erkek bebekler kendilerini erken belli ediyor diyorlar
YaseminBatrk Haticeaasln ayyy hangi doktor için kasdetti iz acabA.orda ne kadar dediler doğum ucretini
beyzacmvrc Haticeaasln evet bakalım 11+3 de söylemesi biraz erken gibi geldi 2 hafta sonra net sekilde öğreniriz umarım 🌼