GizemCengiz Arkadaşlar bugün çilek mobilyadan selena baby takımını aldım ve bebek karyolası 70x140 ölçülerinde. Ordaki uyku setlerini de beğenmedim ve bu ölçülerde nereden bulabilirim bilmiyorum internette görmedim. Önerilerinizi bekliyorum aynı durumu yaşayanlar olmuştur belki...
0581 GizemCengiz canım ben Karaca'dan uyku seti almıştım alırken de park yatağıma göre istiyorum deyip ölçü vermiştim sabit demişti ölçü
rfzsB Bizim beşik için de uyku seti geldi ama bu işe yaramıyo pek,sadece süs,ben bugün gidip yorgan çarşaf yastık diktirdim
Bsk2101 Canım benim de beşiğim standart dışındaydı 55x110 ben internetten intaslar diye bir sayfadan kumaş siparişi verdim yorgancıya gittim pamuk yorgan yastık çarşaf hepsini diktirdim. 3 çeşit de nevresim takımı diktirdim hatta ve hepsi bana böyle daha uyguna geldi. Tavsiye ederim.
rfzsB GizemCengiz bide bu uyku seti beşiğin içinde diye fiyat farkı atıyolar ya hep boşuna para, tecrübesizlik,eve gelince anladım, gidip birebir görüp bakıp alsam daha iyi olurdu, artık geçti