themom95 Merhabalar kizlar 39 haftalik hamileyim ilk gebeliğim bebek hala kanala girmemiş ne zaman girer ? Yada benimle ayni haftalarda olanlar sizlerin girdi mi?
Ayse_3434 themom95 39 haftalığım benimde kanala girmemiş bende normal doğum istiyorum ama inşallah girer vakti vardır belki doktor normal olur dedi bilemiyorum
emirtosveannesi themom95 37+5deyiz önceki kontrolumuzde girmemisti cumartesi günü kontrolumuz var inşallah doğum kanalına girmiştir 🙏🙏🙏🙏
1anne2bebek__ themom95 Doğumdan 4 saat önce 🙃 suyum nişanım gelmişti gece hastaneye gittim sabah doktorum geldi bebek kanalda değil dedi çatı muayenesi yaparken eliyle bişeyler yaptı kanala indirdim dedi. Ne yaptı nasıl yaptı bilmiyorum
EsraDe Merhabalar bende 37.haftadayım benim bebeğimde hala kanala inmedi bekleyelim bakalım inşallah biran önce yerlerine yerleşirler 🙏🏻
Derya5866 Mrvrntsv tam hatırlamıyorum ama şunu dedi tam sınır noktasına kadar inmiş dedi her an doğum gerçekleşebilir dedi
dilinkopsunemi-bisus themom95 35+2 kanalda değil ama kanala girmesi için hareketler varmış egzersiz gibi onlara bakabilirsiniz
Beettuull Benimkide girmedi duruşuda yanmış kanaldan uzakmış umarım girer artık öyle bir saniyede girebildikleri bir şey mi zaman mı alıyor acaba kendini döndürmesi falan
dilinkopsunemi-bisus Beettuull aslında girmeye çalışıyorlar ama zaman alıyor bence fakat kimisinin doğum esnasında bile sancıyla da iniyormuş