bsrabrna Kızlar gündüz hafif silik test çıktı şimdi De kan testi. Sizce normal değer mi ? 10 ve üzerimi olması gerekiyor
birprensbirprensesannesi- bsrabrna hayırlı olsun hamilesiniz gecikmeden sonra mı yaptınız henüz çok yeni 🌸
bsrabrna birprensbirprensesannesi- canım şöyle 3 aydır deniyorduk zaten. Çok fazla kasık ağrım ve akıntım oluyordu anormal derece de zaten düzensiz bir adet döngüm vardı. Pazar günü olmam gerekiyordu ama aplikasyon hala daha normal gösteriyordu bugün sabah dayanmayıp yaptım çok hafif silik çizgi vardı akşam da kan verdim
bsrabrna alyakaram canım şöyle 3 aydır deniyorduk zaten. Çok fazla kasık ağrım ve akıntım oluyordu anormal derece de zaten düzensiz bir adet döngüm vardı. Pazar günü olmam gerekiyordu ama aplikasyon hala daha normal gösteriyordu bugün sabah dayanmayıp yaptım çok hafif silik çizgi vardı akşam da kan verdim
birprensbirprensesannesi- bsrabrna gözünüz aydın tekrar çok sevindim umarım güzel sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız herşey gönlünüzce olsun 🌸 hamilelik belirtilerini yaşıyorsunuz aslında yoğun akıntı kasıkta batma ve göğüs hassasiyeti çok oluyor reglden farklı olarak
bsrabrna birprensbirprensesannesi- çok teşekkür ederim canım , darısı isteyenlerin başına inşallah ♥️🥰
gulsahgunees12 Adetim üç gün geçtikten sonra test yaptım silik çıktı benimde bugün doktora gittim son adet tarihime göre bugün 5 haftalık ama kese göremedi beta sonucu eve geldikten sonra çıktı 1064 çıkmış iyi mi
bsrabrna gulsahgunees12 canım çok iyi bence. Bende bu konulara yeni yeni vakıf oluyorum ama son adet tarihin ne zamandı