Prenses34_annesi Kızlar 30+3 haftalık hamileyim kayınvalidem memleketten cennet hurması getirmiş çokta sevdiğim bir meyve bu arada hakkınızı helal edin canınız çektiyse özür dilerim 🥰 bir sakıncası yok diye biliyorum yemenin doğru biliyorum dimi tüketilebilir 🥰
Serifenuryilmaz Prenses34_annesi sadece şekeri yüksek bir meyve ve enfesiyona faydası varmış ama kontrol li yiyecez bende çok seviyorum yiyorum hergun bir tane
Prenses34_annesi Serifenuryilmaz aynen şeker oranı diğer meyvelere nazaran daha yüksek ama mis gibi de 🥰
Lavantakokusu64 Prenses34_annesi bende severim hem yaş olarak hemde kuru olarak geçen gün pazardan aldıydim. ınstegramda Habibe Hemşire var o paylaşım yapmıştı gebelikte şekeriniz varsa dikkat edin die.. Burda bayaa oluyor bi posttun altında bi bayanda demisti dogum kolaylaştırıyor son haftalarda die
Prenses34_annesi Lavantakokusu64 evet Habibe ebeyi bende takip ediyorum şeker konusunda riskli meyve 🥰
Tinasu Prenses34_annesi hurma benim bildiğim son haftalarda doğum başlasın diye yenir açılmaya yardımcı oluyomuş,ama cennet hurmasıda öylemi bilmiyorum kızlar
Prenses34_annesi Tinasu cennet hurmasi için duymadım hiç canım onu hatta baktım folik asitte icerirmis 🥰
Lavantakokusu64 Tinasu evet benim bildiğim de Medine hurması son haftalarda doğumu baslatsin die hatta Ramazandan kalan hurmalar buzluğa attim doğuma yakın cikartayim die. burda baya oluyor bi postun altında denk gelmişti bi bayan yazmış Medine hurması değil Cennet hurması kolaylaştırıyor die 🤔
Lavantakokusu64 Prenses34_annesi evet güzel bilgilendirme oluyor 2. Hamileligim olsada yinede bisiler öğreniyoruz. Yerinde tüketmek gerekiyor hepsinin☺️ yarasın bebislere afiyet olsun🥰 benimde yarın şeker yüklemesi var bakalım inşallah hayırlı sonuçlar aliriz 🙂
Prenses34_annesi Lavantakokusu64 inşallah canım güzel haberler alırsın benim doktorum gerek görmedi direk kanıma baktı 🥰
Lavantakokusu64 Prenses34_annesi Hadi inşallah benimki ne diyecek yarin gidince bakarız duruma göre 🥲