Doğum yapalı 14 gün oldu ama yeni fırsat bulabildim. Benim baya sancılı bi hamileliğim geçti hem o yüzden hemde kendi istediğimle planlı sezeryan günü ayarladık doktorumla 38+4 te. 23 ünde sabah erken hastaneye yatışımı yaptık ilk ben vardım hemen damar yolu açıldı. inanın elimin üstüne açılan damar yolu beni bütün ameliyattan daha çok zorladı kız 3-4 kez uğraştı olmadı diğer elimin üstüne açtı ben biraz korktum ve çok acıdığı için çektim o yüzden zor açtılar. Şimdi diyorum korkacak hiç bir şey yokmuş keşke tadını çıkartsaymışım 😊 serum takıldı sonra odadan aldılar ameliyathaneye götürdüler hepsi çok ilgili çok iyiydi. doktorumda beni bekliyordu hiç korkma bak birazdan bebeğin doğacak resminizi videonuzu çekeceğiz sadece onu düşün diye hepsi yanımda oldu. Beni masaya oturttular kamburumu çıkartarak oturdum birisi omuzularımdan tuttu anestezi uzmanı çok iyiydi sürekli bana ne yaptığını anlattı hiç korkma ufacık hiç hissetmeyeceksin dedi o anda iğneyi vurdu bian hareket edecek gibi olunca omuzumdan desteklediler sakin ol diye sonra bitti bile dedi hiç hissetmedim sinek ısırığı gibi bile hissetmedim hatta ben en çok korktuğum şeydi o iğnenin belime girme düşüncesi ama hiç bişey yokmuş. Sonra bacaklarım karıncalanmaya başladı ben baya korktum sanki uyuşmamış gibiyim dedim anestezi uzmanını emin misin dedi evet ya hissedersem diye sürekli söyledim o da çoktan başladılar bebek çıkmak üzere bile dedi güldü. Çok öyle çekiştirme de hissetmedim sadece bebek çıkarken biraz midem bulandı o kadar. 5-10 dk geçmedi oğluşum çıktı ağlamaya başladı dünyanın en güzel duygusu sanırım minicik suratını suratıma değdirdiler herşeyi unuttum o an hemen çıkıp odaya yanına gitmek istedim. Çok güzel geçti benim doğumum çok şükür ki sonrası da kolaydı ilk seferde kalktım sonra hiç yatmadım devamlı yürüdüm sütümde hemen geldi bir kere mama verdik gece oda çenesi çok güçsüz olduğu için memeyi bir türlü uzun tutamadı o yüzden. Maalesef biraz kan değerlerimiz yüksek çıktığı için şuan yoğun bakıma yatırdık lütfen dua edin oğlum sağlıkla eve gelsin 🙏🙏