2022bebeki mysweetbabyy Sirkeli değil karbonatlı su da beklemesi gerekiyor. 15dk yarim saat uygun süresi
ballibocek mysweetbabyy ben sirkeli suda bekletmeden, önce karbonatlı su daha sonra normal suda beklettim. Sirke yeşil yapraklı ürünleri hem yıpratıyor hem de biraz besin değerinden azaltıyor. Bilginiz olsun ;)
mysweetbabyy 2022bebeki karbonatlı su toksoplazmaya karşı bir faydası yok sirkeli su öldürüyor parazitler karbonat üzerindeki kimyasalları almak için
2022bebeki mysweetbabyy Önce karbonatlı su tarim ilaclarindan arindirmak icin sonrası sirkeli su toksoplazma için. O tarim ilaclari da hiç masum değil
mysweetbabyy Damla aa 5 dakika yeterli mi ben 15 dakika koyunca bile tedirgin oluyorum çok sevindim yazdığınız için teşekkür ederim
mysweetbabyy 2022bebeki karbonat koymuyorum ama artık koyayım en iyisi karbonstta kac dakikankalmasi lazım
2022bebeki mysweetbabyy 10-15 dk bekletmek yeterli 🤗ben topluca yıkayıp kurulayip kaldırıyorum sonrası için rahat oluyor
Dark Qnl mysweetbabyy Direk sirkeli suya sokarsaniz ilaçlar ile tepkimeye girip zehir oluyor bildiğiniz önce karbonatli su Ben hiç birini yapmıyorum o ayrı iyice yıkıyorum
ballibocek mysweetbabyy bende de çıkmadı tokso maalesef, ben gerçi normalde de sebzeleri bu şkeilde bekletiyorum illa daha sert gıdaları sirkede bekletiyorum (meyveler falan)