Ceyda34 Kızlar 33 haftalık hamileyim doktorum kan değerlerimin düştüğü için gynoferin ilaç yazdı ama çok özür dilerim idrarda koku yapıyor aynı şeyi yaşayan anneler var mı 🙄
Kleopatra- Ceyda34 Çok normal. Büyük lavabonuzun rengi koyu olur birde. İlk başından beri kullandım hamileliğimde. Aynı sorunları yaşadım. Ama değerlerimide düzeltti,güzel bir ilaç.
Jelybon Ceyda34 Ben kullandım. Kötü koku hatrlamiyom ama kabız yapıyor. Ve büyük tuvaletinizin rengi simsiyah oluyor 🤣 hatta ben korkmuştum bu ne böyle diye 🤣Megersem ilactanmis 🤭
AyFa1608 Kleopatra- onu kan ilacı mı yapıyor ya bende kullanmaya başladım başlayalı afedersin dışkı rengim resmen siyah zift mi yapıyorum diyorum bazen😂 gyneferon depo kullanıyordum dün gyneferro sanol yazmış
Kleopatra- AyFa1608 Evet kan ilacı yapıyor bende kullanırken bu ne böyle diyordum sonradan doktorum söyledi.😂
Hilye Ben de bir şey sorayım peki aç mı içiyorsunuz tok mu bu hapı ? Ben 31. Haftaya kadar aç kullandım bu hafta yeni kutu üzerine tok yazmış eczacı kafam karıştı
AhuMtl Ceyda34 ayy evet yaa bende 20 haftalık hamileyim hem B12 iğnesi hem gyboferin hem damla derken artık tuvalete girerken parfumle giriyorum