Damla herkesherseyicokbiliyorzaten bence imkanınız varsa değiştirin içiniz rahat etmiyor belliki. İmkanlar izin verdiğince alınıyor beyaz eşyalar fakat ben şöyle düşünüyorum yan ürün konusunda arçelik kadar kaliteli olsa yan ürün olmazdı bence
herkesherseyicokbiliyorzaten Damla hiç içim rahat değil. Şuan imkanım el vermiyor değiştirmeye önceliklerim var onları halledip bebeğimin beşiğini aldıktan sonra düşünebilirim 🥲 tabi fiyatlar daha çok uçmazsa. Ama bir yıl idare edeyim Allah’ın izniyle değiştirebilirsem değişicem
berceste5155 herkesherseyicokbiliyorzaten grunding laptobum vardı (arçeliğin markası) onu da garantiye gönderdim her gitmesinde başka bir yeri bozuk geldi en son garantisş bitti öyle kaldı çamaşır makinasına da sıkmada çok ses çıkartıyor dedim amortisörü bozuk değişecek dediler değiştirdiler ama adam çekiçle vura vura çalıştı zannedersin inşaatta çalışıyor benim salak kafam çalışmadı bir sorun olabileceğini düşünemedim iki gün sonra makina çalışırken durdu bir daha çalışmadı müşteri hizmetlerini aradık tekrar geldi servis makinanın beyni yanmış dedi ve kendi hatası olduğunu kabul etmedi banyoda olduğu içşn nemden olmuş dedi suçu bize attı makinanın beynini ve dijital ekranını değiştirdi makina hala sıkmada ses çıkartıyor o kadar parça boşa değişmiş oldu yani
herkesherseyicokbiliyorzaten berceste5155 insanı da böyle bin kere pişman ederler işte. Allahtan cebinizden gitmemiş
babygirl- herkesherseyicokbiliyorzaten bekonun cm9140 bmg modelini kullanıyorum çok memnunum, kıyafetleri çok kırıştırmıyor, telefondan çamaşır makinesini çalıştırabiliyorum ve sesi hiç rahatsız etmiyor desibeli çok düşük
herkesherseyicokbiliyorzaten babygirl- ne zaman aldınız acaba bende karar verip net fikirle değiştireyim bi kaç zaman sonra
herkesherseyicokbiliyorzaten _edakrsu22 hiç güzel yıkamıyor. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bana biraz su döküp çıkarıyormuş gibi geliyor. Normalde iki saatlik programa beni bile atsanız bütün kirlerimden herşeyimden arınıp çıkarım. Ama nedense çamaşırlarım çok kirli olmadığı halde ne kirleri çıkıyor nede istediğim gibi deterjan yada yumuşatıcı kokuyor.
_edakrsu22 herkesherseyicokbiliyorzaten bendeki sorunu da yastık bile yikiyamiyorum sıkma yapmıyor neymiş yeni çamaşır Makinelerinde sansör varmış makinaya ağır veya hafif gelince sıkma yapmiyormus internetten sipariş vermiştim görüp alamadim gorseydim asla almazdım
kitapkurdu herkesherseyicokbiliyorzaten Bosch kullanıyorum 4,5senedir aşırı memnunum. Çok güzel yıkıyor
herkesherseyicokbiliyorzaten Nurr_22_22 işte benimde etrafımda kullananlar gayet memnundu. Bende yıkayışını gördüm, dedim çok pahalı olmasın bu insanların çamaşırları nasıl güzel yıkanıyorsa benimkide öyle yıkanır. Ama düşündüğüm gibi olmadı şans işi gerçekten beyaz eşya
herkesherseyicokbiliyorzaten Lavantakokusu64 gerçekten bazı kişilere en iyisi denk geliyor. Sizede öyle denk gelmiş. İnşeAllah bozulmaz daha uzun süre götürür sizi. Şayet bozulursa tavsiye etmem, ne Vestel nede altus
Lavantakokusu64 herkesherseyicokbiliyorzaten öyle beyaz eşya şans işi gerçekten. Aman bozulmasın da hersey almis başını gidiyor 😑
herkesherseyicokbiliyorzaten Ezgikrkl bilinmedik markalar temiz denk geliyorsa süper. Aksi halde insanı pişman ediyor. Profilo’ya bişey demiyorum zaten, sadece Profilo’ya bakarken nasıl bi anda Altus’a döndüm ona şaşıyorum 😅
[silindi] 2 sene oldu evleneli tüm beyaz eşyalarımızı bosch aldık çok memnunuz benden sonra senelerdir evli olan ablam samsung aldı çamasır ve bulaşık makinesinden hiç memnun değil
babygirl- herkesherseyicokbiliyorzaten ben 20-25 gün önce aldım makineyi, eski makinem 7 kg’dı yetmiyordu bu 9 kg o yüzden değiştirdim
herkesherseyicokbiliyorzaten Lavantakokusu64 İnşeAllah. İşte olan benim ilk defa aldığım omoya oluyor boşa gidiyor 😅
Lavantakokusu64 herkesherseyicokbiliyorzaten içini kazanini temizlediniz mi benim arada deterjan yumuşatıcı koku alamazsam karbonatlı suyla felan yıkarım. Ayriyeten çamaşır makina yikama deterjani allir onunla yikarim sonra duzeliyor. Tabi makinanizi en iyi siz bilirsiniz. Benimde tek sıkıntı şuan bulunduğum yerin suyu aşırı kireçli 😒