Zehradmrci melegimhosgeldin1 yaaaa keşke kız geçseydi 😂😂 neyse hayırlısı neyse o olsun bi oğlum var bi de kızım olsun isterim hayırlısı artık bakalım 12.haftada bi daha gidicem orda daha net belli olur heralde onu da atarım inşallah 🌼
Esma1afra Esmaatok benimde son adet tarihim 20 Eylül ama sadece bulantı oluyor kusma yok bide uyku hali kızımda çok berbatti sürekli kusma uyuma halsizlik ama bu öyle değil sadece tembellik yaptı 😂
Nilosfirarda19 melegimhosgeldin1 kesinlikle erkek geçti içimden ve hafif yukarı doğru bir çıkıntı var gibi 🤭💐
Zehraehmedova hilalakgunn canim bende 19 eylul son adet 11+3 deyiz doktor bu gun erkek oldugunu soyledi .2 yasindada bi kizim vardi :-)
Zehradmrci Zehraehmedova ay maşallah ne kadar erken tahmin ediyolar söylüyorlar cinsiyeti özele gidiyosunuz demi
hilalakgunn Zehraehmedova Ne kadar güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🌸 nasıl hamilelik geçiriyorsunuz az çok kızla erkek farkını biliyorsunuzdur
hilalakgunn ipek3 ben normalde zayıf biri değilim pek belli olmuyordu ama yavaş yavaş hissediyorum artık şiştiğini☺️ birde cok rahat bir hamilelik geçiriyorum sizin nasıl gidiyor
Zehradmrci hilalakgunn ben de senin gibiyim canım bilmiyorum oğlum iki yasinda cok zorlancam diye korktum ilk zamanlar baya ağladım çünkü oglumun hamileliginde ilk aylar cok zorlu geçmişti ama bunda Allah kolaylik verdi galiba hic hamile gibi değilim cok rahatim masallah diyim
Zehradmrci hilalakgunn o herkeste farkli oluyo canım kızla erkekle bi alakasi olmuyo kisinin bünyesine bagli her hamilelik farkli oluyo
Zehraehmedova hilalakgunn Bende hic bir deyisiklik olmadi kizimdada normal gecirdim bulanti falan olmadi biraz bas agrisi filan birde halsizlik bundada aynen oyleydi sadece birinci hamilelyimde bende afedersiniz akinti fazla oluyordu simdiki hamilelikde nerdeyse yok gibiydi
hilalakgunn Zehradmrci rahat hamilelik genelde erkek olurmuş kız çok zorlarmış diyorlar mesela ama sizde tam tersi olmuş
Mom_merve123 Kızlar bana da bir bakabilir misiniz vallahi çatlayacağım meraktan 😅😍🙏🏻🙏🏻 şimdiden teşekkürler 🫶🏻 https://imgyukle.com/i/JcCHBs
Zehradmrci hilalakgunn hiç alakasi yok canım tamamiyla kisinin bünyesine bagli her hamilelik farklidir cinsiyetle ilgili hurafelere inanmıyorum oglumda asla tatli yemedim tiksindim mesela 😂
Zehradmrci Smyye62 ona da inanmıyorum canım ben sadece ilerleyen haftalarda çıkıntı ve nub yorumlarina biraz inanıyorum
Smyye62 7 haftalık oldum bugun 4 gün sonra kontrolde kalp atışlarını dinliyecez çok heycanlıyım şimdeden cinsiyetinş çok merak ediyorum:)