ipek3 bayanlar 21 yasindayim ilk gebelik 20 eylul son adet tarihim suan 11 haftaligiz ve ben cinsiyetni cok merak ediyorum sizce nedir bilen anlayan varsa yorum yaparsa cokkk mutlu olurum 
Esmaatok ipek3 benim de son adet tarihim 20eylul nasıl gidiyor hamilelik ben çok kusuyorum haplar olmasa ayakta duramıyorum 26 yaşındayim 2ci gebeliğim
Mommbtl ipek3 merhaba şuan çok şaşırdım ben de 20 yaşındayım ve benim de regl günüm 21 Eylül aynı gidiyor bebişlerimiz.☺️
melegimhosgeldin1 ipek3 ewet ben diyince sorgulamissun arkadaş diyince teşekkür etmişsin gerçekten çok garip istenilen cevap olmayınca sanırım…;(
ipek3 babyboy23 yaa insAllah öyledir sagliklidir ama insAllah kızdır cok tesekkur ederim tahmininiz icin peki yuzde kaç sizce cinsiyeti 😊
ipek3 melegimhosgeldin1 ya yok estagfirullah hic oyle olurmu Allahim saglikli evlatlar versin herkese kiz oglan fark etmez oyle yaptysam kusura bakmayin lutfenn :( sizede tesekkur ederim
Zeynepzeynepm Şuan karnın nasıl? Hangi tarafta sertlik hissediyorsun canım? Bende 11 haftalıgımm karnın çıktımı
ipek3 Zeynepzeynepm valla sertlik hissetmiyorum ama sol tarafmda bazen hafif sanci oluyor okdar bel agrim cok oluyor karnim cikti denilemez cnku ben zaten gobegikliydm biraz ama bugunde sordum doktora şişkinlik oluyor oda gaz sancisindan sanirim boyle gobegim var yanii
Bebekliannee Mugeliya nub nasıl oluyor neye bakılıyor ya bir türlü çözemedim. Benimkini atsam bakarmisiniz
Mugeliya Bebekliannee karnin ordaki bosluga dikse kis cikinti varsa erkek diyolar atin tabi bakiyim ama cok anladigimdan degil tabi 🥰