Ranaaa1 27+4 haftalığız dünden beri hareketlerinde azalma var. Normalde kıpır kıpır olan bebe dünden beri çok nadir ufak hareketleri var yada hiç olmuyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
brcnerdgn Ranaaa1 bu hafta galiba bebekler böyle bende 27+6 haftalık hamileyim ara sıra kasıklarımda vuruyor o kadar
MasaAll Ranaaa1 benim bebek de hep öyle bazen günlerce üst üste hareketli bazende asla sesi çıkmaz insanı çok korkutur hatta bunun için hareketlerini hissetmiyorum diye doktora gittim bi kaç defa ama hanfedinin cani işte bazen hareket etmek istiyor bazende bu denli korkutuyor sizde rahat olun ufak tefek hareketleri olsa da içiniz rahat olsun
bebeklerin_annesi Ranaaa1 ben 40. Haftada yaşadım bu durumu Hareketleri can acıtıyor du sonra bir anda aşırı derecede azaldı 40+2 de acile gittim 5 santim açıklık varmış o gün doğum yaptım İhmal etme git doktora Senin haftan geride ama olsun
Ranaaa1 Çok korkuttu ya normalde kıpır kıpır olup birden hepsini kesmesi korkuttu hastaneye gittim bugün artık nst istedi doktor 140 ve 140 altı çıktı tamda anlamıyorum. Hareketsizliğini belirtince perinatolojiye gönderdi tedbir amaçlı ama akşamı zor ettim bugün 🙈