deletedmom734 SerapTuncer internetten daha uygun fiyata e bebekte...bugün aldım ben tedbir açısından hem depend hem e bebekteki lohusa pedi olarak geçen büyüklerden aldım bide tek kullanımlık lohusa külodu aldım 1 er paket... artık hangisi daha iyi olursa onu kullancam orda bide eşimi vs git şunu al getir diye yollamak istemiyorum hatta normal ped bile götürcem yanımda ne olur ne olmaz
Birsenvergili SerapTuncer hep aynı fiyat canım ben 30 liraya aldım e bebekte bugün şok markette gördüm 27 lira
BurcuakirGlec Ya bu dependd yerine çocuk bezi kullananlar var hatta banada sende kullan çok rahat diyorlar karar veremiyorum kullanan varmı çocuk bezini
Cnnckr BurcuakirGlec çocuk bezi kenarlardan taşırıyor ben rahat edemedim. depend çok sağlam bembeyaz giyinebilirsin gözün kapalı 🤣
ardengunes BurcuakirGlec ben regli dönemimde kullanıyordum geceleri rahat uyumak icin veya ilk gun bi yere gidecegim zaman kenarindaki lastiklerini çıkartip çok rahat oluyordu 😊
ozgeya Bskogzhn doğumunuz normal olacaksa gece pedi yeterli olmuyor malesef kanamanın fazlalılığından dolayı,ben bir hafta canped’in külot bezini kullandım,çok rahat ettim.sonra gece pedine geçtim.
Esomami SerapTuncer e bebekte indirimdeydi n11 den aldm bende 37tlye 9lu daha uygunuyla karsilasmadm e bebekte ucuz fakat kargo kapida odeme ayni paraya gelio
deletedmom6295 ben bedende kararsızım yani şunun tekli paketlerini yapsalar ya ne var biz de bakıp karar versek
SerapTuncer deletedmom6295 büyük bedenini öneriyorlar genelde rahatlık açısından karın bölgesinide sıkmaması gerekiyor
Deletedmom_26 SerapTuncer normal ped yada lohusa pedi işini daha görecekdir inan ondanda aldım boşa kaldı hiç bileye yaramadı çok zor kullanımı