Moonlovers Benimdeee 7+6 🥰 bulantı ve mide yanmalarıyla devam ediyoruz 😅 Temmuz ortasına denk geliyor inşallah
Tugba_42 Zehradmrci teşekkür ederim canım içimi rahatlattın inşallah herşey yolundadır bu pazartesi değil diğer pazartesi kontrolüm ama niyeyse içim rahat değil daha önce 3 kayıp olduğu için sanırım 🥺
Zehradmrci Tugba_42 benim de bir kaybim var bi oglum var bu da 3. Sayılıyor bende de oluyo korku ama nasipte varsa Allah onu ayarlar zaten diyorum içimi rahatlatiyorum benim de 23 unde kontrol bakalım görcez 12 haftalik olacak inşallah
Tugba_42 Eylulmom nasıldı bebiş hareket etmeye başlamış mı bende 10 haftalığım çok merak ediyorum ne durumda olduğunu 🥰
Tugba_42 Zehradmrci benimde 19 unda kontrolüm canım 15 inde de ikili test için kan vericem inşallah ikimizde hayırlı güzel sonuçlar alır burda paylaşırız birbirimizle 🥰
3kuzuAnnesiyim Tugba_42 temmuz 14 görünüo 8+5 im :) cinsiyeti ögrenenlerde yazsın bakalım gercı cok erken ama tahminler vardr
Tugba_42 3kuzuAnnesiyim 19 unda randevum var 12 haftalık oluyoruz ama doktor söyler mi bilmiyorum sağlıklı olsunlarda inşallah hiç önemli değil tahminde bulunursa doktor yazarım buraya inşallah🌸🙏
Kadomm Kizlar özel sigortayla doğum yapacak var mı fiyatlar almış basini gidiyor SGK yla doğum 7.500 özel sigorta 13000 diyorlar hiç arastirdiniz mi
Ayrum Zehradmrci rahatsızlıgımdan dolayı doktorlar kalmamamı söylemislerdi bi mucize oldu bi anda hamile oldugumu ögrendim kızımın duaları kabul oldu sürekli dua ediyordu allahim bi kardeş ver diye o mutlu oldu
Feyzaaucr Zehradmrci Zehradmrci benimde haziran sonu temmuz başı gibi dedi doktorum ve yengeç burcu olcak bende öyleyim😍
anayimbenanaaa Tugba_42 biz bugün 9+1 deyiz. 13 Temmuz tahmini doğum tarihim bakalım artık sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥰❤️
Ayrum Kızlar hepimiz bebeklerimizi insallah sagsağlim kucaklarımıza alırız saglıklı gelsinler bebişler😍🥰😘