Serfinazhivda Pazar günü yüksek tansiyon ile özel hastaneye gittim 22/14 tansiyon vardı. Onlar beni acil araştırma hastanesi ne yolladılar daha sonra araştırma da beni kadın Doğum bölümüne yatırdı. Gebelik zehirlenmesi nedeniyle beş gündür orda yatıyordum tansiyonum ilaçların etkisi ile normale döndü ama idrar ve kan sonuçlarım da Kreaatin ve üre yüksek çıktı ayrıca ptotein kaçağım var bana biraz moral verin ne olur mahvolmuş durumdayım kendimi eşime yük olarak görüyorum..,
Minikheyecan Canım geçmiş olsun ama kendini eşine yük görmektense önce bebeğini ve kendini düşün. Kreatin kaçağın ciddi miktarda mı ?
Serfinazhivda Minikheyecan son bir haftadır 2.1 e yükseldi . Çevremde eşimden başka bana moral veren yok kayınbabam ablamı aramış bu hastalık önceden vardı niye söylemediniz gibisinden konuşmuş
Meldadlk Sakın böyle düşünmeyin bnde gebeyim ve bendede protein kaçağı çok fazla çünkü çünkü akdeniz ateşi rahatsızlığım var ama sizin gibi düşünmüyorum onlar gerçekten eşimizse herdurumda arkamızda olucaklar hayatta iyi kötü herdurum var biz elimizden geleni yapalım kalanı allahtan hiçbirşeyde şu kısacık hayatta canımızı üzdüğümüze deymeZ bunu unutmayın allah kolaylık versin😘
Meldadlk Bu konuyla ilgili nefrolojiye gitmelisiniz böbrek tahlilleri ve 24 saatlik idrarda proteinin durumuna göre size bilgi verirler ne kullanıcagınızı, bol su ve tuzu çok azaltmalısınız bildigim kadarıyla ben daha 8 haftalıgım ama bende gidicem buaralar sizede bilgi veririm napılması gerektigiyle ilgili
Serfinazhivda Meldadlk ben gebelik zehirlenmesinden dolayı pazar günü sezeryan oldum. Gelecek hafta kardiyoloji ve nefrolojiye kontrole gidecem . Bebeğim çok küçük ve kuvezde☹️
Meldadlk Serfinazhivda çok geçmiş olsun bunun bir ilacı yokmu tansiyon için vs.? bebeğiniz iyimi peki işallah kaç haftalık doğdu?
Serfinazhivda Meldadlk tansiyon için ilaç kullanıyorum. Çok şükür bebeğimin sağlık durumu iyiye gidiyor yarın nefroloji ve kardiyoloji ye gidecem