Maysaamoms5 Belirtileriniz neler acaba benim sırt ağrılarım başladı 😢 sanırım kilo alımından kaynaklı 😬 bide bebişleri hissediyormusunuz önceki haftalarda sanki pıt pıt hissederken bu haftalarda hiç hissedemiyorum normal mı
umudum321 Maysaamoms5 haftamız aynı benim kalça ağrılarım var mide yanması onun hricinde hissediyorum artk ikinci gebeliğim belki ondan daha net hissediyorum bide bugün bı tuaf kasilmami anlamdım içim bı hos oluyo ☺️
Kayramomm Maysaamoms5 çok şükür bende artık tekmelerini hissediyorum 🧿 ara ara kasılma gibi ağrılar olabiliyor eger çok ayakta kalirsam kalçam çok ağrıyor
Maysaamoms5 umudum321 magnezyum kullanıyormusun canım , benim ilacım bitti ağrılarım başladı içince olmuyordu Miden yanıyorsa soğuk süt iç iyi geliyor canım İkinci gebelikte daha çok hissediliyor öyle diyorlar bebiştir o tuhaftık 😬
Maysaamoms5 umudum321 kullanman lazım canım ağrılarına iyi gelirdi bana doktorum doğuma kadar kullanacaksın dedi
Maysaamoms5 umudum321 alla alla normalde 4 aydan sonra başlanıyor doktorum öyle demişti benim ağrılarım olduğu için erken başladı