Prenses34_annesi 30+3 haftalık hamileyim hamileliğin boyunca yürüyüşe çok önem verdim az önce ilk defa elçin Demirel ile 40 dakikalık bir yürüyüş videosu eşliğinde evde egzersiz yaptım benim gibi başlayıp yapanlar varmı yavaştan🥰
Patricia Prenses34_annesi valla bana yasak rahim kısalığından korktuğu için doktorum 31+1 im ama 36. Haftaya kadar yasakladı
Prenses34_annesi Patricia çok gecmis olsun canım inşallah geçer bu günlerinde bana bu zamana kadar olumsuz birşey söylemediği için doktorum yavaştan başladım ben 🥰
Prenses34_annesi BBuseY mesela bu tarz spor yapan insanların genelde ayakları kaşıkları agrirmis sanırım ben hareketli olduğum için bana fazla etki etmedi evet daha Miniş bir bebiş sizinki olsun nerede hareket orda bereket 🥰
gizemakay 34+3 haftalıgız. Ara ara yapıyorum yürüyüş haftada 4 kez olcak sekilde. Bebek artık aşağı çok baskı yaptıgından bazen zor geliyor yürümesi 🫠
Prenses34_annesi gizemakay kesinlikle canım vakit ilerledikçe daha da zorlaşıyor bende gücüm yettiğince yavaş yavaş yapıyorum hareketsiz kalsak vucud hamlascak🥰