Cinarrgamze Kızlar iyi günler Ankara Keçiören’deki medikala giden varmı aranızda doktor önerisi yapabilirseniz çok memnum olurum birde doğum ücreti ne kadar acaba bilgisi olan var mı?
Cinarrgamze 2022bebeki evet bu doktorların isimleri söyleniyor genelde hep ben başka bir şehirdeyim doğum için ankarada olucam o yüzden sadece doğum ücreti ne kadar acaba
2022bebeki Cinarrgamze Hiç bilgim yok inanin arayip bilgi alabilirsiniz ama paket 15-18 bin arasi duydum en son🤗
Analikonline Cinarrgamze dogum ile paket fiyatının arasında geçen ay 1000 lira gibi bir fark vardı ama her gün ger şey değişiyor yanlış yonlendirmeyim
Cinarrgamze Analikonline anladım çok teşekkür ederim aradım sadece doğuma 13 dediler çok fazla geldi bana yaa
Cinarrgamze Denizbtmn çok teşekkür ederim aradım sadece doğuma 13 bin dediler doğum paketi ile sadece doğum arasında pek bir fark yok çok geldi bana açıkçası
Analikonline Cinarrgamze etkilemeyim ama iyi bir hastane değil zaten. Sadece doğuma gidecekseniz daha iyi Bi yere gidebilirsiniz o fiyata. Medikalpark batikenti sordunuz mu?