aygm34 Selam kızlar instagramdan hastane çikolatası ve hediyelik yaptırabılecegım güvenli bir sayfa var mı yaptırdıgınız ? Güvenemiyorum sayfalara
Meliyyke aygm34 instagram değil de trendyol’da mira dizayn’a yaptırdım ben. İsme özel ama 1 günde kargolandı çok şaşırdım 😅 çok da güzel geldi tavsiye ederim
TeoMom aygm34 Bebekçikolatası diye sitesi var bugün geldi elime tadı da çok güzeldi tavsiye ederim 2-3 güne kargoya veriyorlar
Edebiyat36 aygm34 tema vakfi gibi yardım kuruluşlarında bebeklere yönelik magnetleri falan var Darüşşafaka ya da losev vs. İsterseniz bir bakın hem yararlı olur hem de bebeğiniz adına da hatıra olur. Ben şahsen mevlüt okutunca öyle yapacağım 🤲🥰
TeoMom _Deniz1 Mira dizayna yaptıran arkadaşlardan biliyorum güzelmiş tadı bana biraz pahalı geldiği için tercih etmedim ama tadı yerinde 😅
Meliyyke _Deniz1 pelit marka. Örnek göndermemişler henüz doğum olmadığı için de tadına bakmadım bozmamak için
Prenses34_annesi Meliyyke pelit marka iyi diye biliyorum bakalım gelen misafirlere sorarsınız yada abla kardeşimize tadı nasıl kız diye🤣🤣