Melikemom Kızlar 38haftalığım bugün muayene olmaya gittim herşey normal sadece baş 40haftalık görünüyor biraz büyük dedi gebelik şekerim var ondan olabilir dedi dikkat et diyet yap dedi benim gibi olanlar varlı ?
Yarenn92 Melikemom geçen hafta banada demişti doktor 34 haftalıktım 2 hafta ileriden gidiyor başı dedi ama normalmiş öyle dedi bende ekmeği kestim ama doktor yimeyle alakası birşey demedi
burcak52 Melikemom bana doktor “bizim (Türklerin) bebeklerin kafaları ortalama 2 hafta önden gider” demişti. Yapısal olarak büyük kafalıymışız. Tabi başka sorun varsa bilemem.
Ipekk123 Melikemom bana da doktorum 2 hafta ileriden gidiyor demişti asla beslenmeye bağlamadı olabilir dedi sizin farkedebileceğini. kadar bile bi fark değil önemli bir şey değil demişti gerçekten de doğdu bebiş herhangi bir sıkıntı oluşmadı öyle büyük de değil başı dert etmeyin gebelik şekerim de yoktu fazla kilom da bunlara bağlı değil
Dygsnkgl Melikemom merhaba şekerim yoktu ama banada dr öyle söyledi bi doğdu hersey yolunda yumurta gibi kücük minnak bir oğlan hiç sıkıntı yapmayın bi sorun da olmaz allahın izniyle
Amine95 Benim şekerim yok ama kafası baştan beri önden gidiyor. Doktor bir sorun olmayacağını söyledi. Yeğenimin de kafası önden giderdi hep, öyle de doğdu. Gayet sağlıklı. Endişe etmeyin☺️