gulsm77 Ayvehe9 19+5 şuan 2 randevudur göstermedi bizim nazlı bebek 1 hafta sonra randevu var göstermezse artık pess diyeceğim 🤯🤨😥👼🏼
Mervisss Tam netleştirmeden söylememişti doktorum.. 13te kontrole gittim şu anda Emin olmadan bişey demem diğer kontrolde söylerim demişti ben 17. Haftada öğrendim net öğrendim zaten sonrasında detaylı ultrasona girdim orada da erkek diye netleştirdiler
Umutlu2272 15.haftamda öğrendim daha erken gitmek istemedim çünkü söylemiyorlar pek. Büyük ihtimal kız dedi☺️ Bakalım erkek olsaydı çıkıntı oluyo zaten daha erken öğreniliyormuş.
Flzmst 12+4 ye öğrendim kasım 3te kontrolüm var değişmezse yazarım ama oğlum olcak sanrım hislerimde o yönde
betulunannesi 12. Haftada ogrendim. 21. Haftada yapılan üç boyutlu da dahi kız denildi. Şu an otuz haftaligim bu gün doktor erkek dedi refleksle bnm kzm olacaktı dedim. Yani bu cinsiyet işi değişebiliyor pembis kıyafetler alındı yikandi. Şimdi kafam karışık
Efuli53 Ayvehe9 12.hafta erkek ve her gittigimzde pipiyi görüyoz biraz utanmaz bizimki erken gösterdi 😂
Busrasahin7714 Ayvehe9 kan testi yaptirarak y kromozomuna baktirabilirsiniz. Y varsa bebek erkek y yoksa bebek kizdir. Hamile kaldiginiz andan itibaren ogrenebilirsiniz. Ama biraz pahali bir test
Arnes Bu merak her annede var 😂😂 öğrenemezsin tatlım. Bebiş ne zaman gösterirse :) nasip ne zamansa o zaman 😂🤗💕
Deletedmom2224 Edebyahu bilemiyorum ki bana 15. Haftada bile değişebileceğini söyledi doktorum 18 de netleşti 😊
NevinCeynakli 12 haftalıkken tahmini erkek dediler 16 haftada kız dediler bu haftada kız erkek birbirine benzer saklayabilir kendini dedi doktor en kesin 20 haftada belli oldu erkek bebek çıktı yanılma payı olabilir diye düşünürsekte 20 hafta da detaylı ultrasonda kesin çıkıyor 🙏
haceryasar Ayvehe9 bebekten bebeğe değişir. Çoğu konu böyledir aslında. Ama benim doktorum 12. Haftada görmüştü. Ama erkek bebeklerin cinsel organı daha kolay saptandığı için. 17. Haftada kesinleşti erkek olduğu
Deletedmom2224 PsikologMeltem bana da kendi doktorum öyle dedi ama bazı doktorlar yapıyorlar oda sadece bir tahmin ben 14 15 haftalık olmadan gorsemde söylemiyorum demişti
PsikologMeltem Deletedmom2224 bazı doktorlardan değil canım kemik yapısından cinsiyet tahmini diye bişey yokmuş internete bak
Deletedmom2224 PsikologMeltem bilemiyorum internete değil doktoruma güvenirim kendisi söylemişti bana 😊