EmelBG_ Tubiti Doktorun normel doğumu destekleyen biri olduğu sürece ve iri bebek doğurtan birçok doktor var öyle parçalamadan katı doğumum gidişâtına gibi ilerleyen o şekilde olduğunda sorun olmaz
Tubiti sevvalknn Benim geçen hafta 3700 dü. Yarın gidicem kontrole artık 4 kiloya yaklaşmıştır diye düşünüyorum. 38+6 benim bugün. Bakalım doğum nasıl olacak 😭
sevvalknn Tubiti kilo 4ü geçmiş zorunlu sezeryana karar verdik bugün öğlen 1 de spinal sezeryan olucam 🙂
Berelfgun Tubiti bir haftadır bende sürekli eğilip kalkıuorum ama yok gelmiyo , 38+6yız bende artık kavuşmak istiyorum kızıma
Tubiti Berelfgun evlatlarımızı inşallah en kısa zamanda kucağımıza almak nasip olsun. Artık böyle hareket etmek taşımak çok Zor
Senaerd 38+6 dan selamlar 😍 bende de sancı nişan su vs hiçbir şey yok arada belim ağrıyor bide alt bölgede biraz ağrım var ne olduğunu bilmiyorum,bu seneki bebelerin gelesi yok galiba 😂
Tubiti Clkmaide bugün gittim kontrole. Hala en Ufak bir açılma sancı vs yok . Haftaya kadar beklicez artık 🤦
Mevianne Tubiti merhaba benimde 39+1 bugun gidiyorum kontrole bende de belirti yok bakalım ne diyecek doktor
Tubiti Clkmaide inşallah canım. Bi arkadaş çörek otu yağı ve bal karışımını söyledi. Bir de onu deneyeceğim. İnşallah fayda eder
girl_boy_annesi Tubiti canım nasıl karışım bende dün bi yemek kaşığı içtim açılmam olsun diye 38+2 doktora göre 39+2
Tubiti girl_boy_annesi bi arkadaş çörek otu yağı ile balı karıştırıp içmiş. O gün sancı ve açılması olmuş doğum yapmış. Aynı benim gibiymiş hiçbir belirti vs yokmuş. Bu karışımı yapınca olmuş.
Tubiti girl_boy_annesi artık ümitsizlikten ne bulursam deniyorum. Çörek otu kasları gevşetici özelliği varmış. İnşallah faydasını görürüz. Rabb’im sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin. Ben biraz önce denedim. İle yararsa her yere yazcam bunu 😂
girl_boy_annesi Tubiti 7 tane hurmayı kaynatıp içmeyi de dene canım Rabbim çabamızı boşa çıkartmasın 🤲🏼🤲🏼🥰🥰