poyrazvearya Kızlar covidim artık boğuluyorum hiç bir şey açmadı burnumu geceden beri neler yaptım ama olmuyor 1 fıs olmaya mahsus sıkmak zorunda kaldım şuan çok rahat nefes alıyorum kullanan var mı bebeğime bir şey olur mu
Dilekkcan poyrazvearya Ağır bi grip geçirip 4-5 gün kullandım çünkü asla nefes alamıyordum.Çok şükür bi sıkıntı olmadı
Edafmo poyrazvearya ben ağır grip geçirdiğinde 3 gün günde 2şer fıs şeklinde izin vermişti doktorum. Tıkanıklığım 3günden fazla sürdüğü zaman deniz suyu okyanus suyu spreyi kullanmamı söylemişti
M_erve poyrazvearya gebeyim bende grip geciriyordum yada covud oldum bilmiyorum doktoruma sordum (nasorinse ) burun spreyi verdi bence riske atmayın dedigimi alın derim
Kubrabsyg45 poyrazvearya ben 26 haftalığım. İLLADİN bağımlılığı var. KBB de kendi kadın doğum doktorumda sorun teşkil etmez dedi. Burun etim var hamileyken alamayiz dediler o yüzden mecburdum yoksa baş ağrısı burun derken ölürdüm ben. Çok şükür hiç sorun yaşamadım
poyrazvearya Dilekkcan bende şu an covid olduğumu öğrendim artık delircektim sıktım napıyım ama çok korkuyorum sadece geceleri yatarken bir kere sıkıyım diyorum ama bebeğe geçiyor falan diyorlar siz kaç haftalıksınız doktorunuz bir şey dedi mi devlet takipliyim bir şey de soramıyorum 😭😭
Dilekkcan poyrazvearya Öncelikle çok geçmiş olsun kullandığımda 30 haftalık hamileydim aşırı kaçmadığım sürece kullanabileceğimi söyledi doktorum
Nazli18 Ben 14 haftalıkken 5 gün sadece gece yatmadan önce iliadin burun spreyi kullanmıştım doktoruma da sorarak bir şey olmadı çok şükür sadece genzinize kaçırıp yutmayın buna dikkat edin
poyrazvearya Nazli18 bebeğe bir zararı olmaz inşallah çok rahatladım şuan nefes olarak ama işte sıkınca da bebeğime yan etki eder diye korktum 🥺
Nazli18 poyrazvearya Bir şey olmaz Allah’ın izniyle sadece sık kullanmayın ve 5 günü asla aşmayın burada da çok fazla kullanan olmuştu kendim kullandığım sıralarda baya araştırmıştım sonra doktoruma da sordum günde 1 defa sıkabilirsin demişti
poyrazvearya Edafmo otrivine için mi izin vermişti için az da olsa rahatladı çok zorda kalınca sıktım zaten bende 🙏🏻
Mello29 poyrazvearya günde bir iki kereyi gecme ve 5 gündrn fazla kullanma canım bir sey olmaz insallah.
burcukeles-35 Bana da hiçbirşey kesmemişti nefes alamıyordum boğuluyordum resmen önceden eşim için aldım sinüzit için doğal toros nanesi vardı 2 damla damlatıp avucunda sürtüp nefesini içine çekiyorsun resmen 2 günde burun tıkanıklığımı çözdü çok rahatladım
Ezgievrenn poyrazvearya bisey olmaz Allah’ın izniyle ben de alerjik olanından sıkıyorum çünkü nefes alamıyorum doktorum hatta kendi yazdı. Sorun olmaz çok sık kullanmayın bağımlılık yapıyor ama
poyrazvearya Ezgievrenn 3 gün oldu gece rahat uyumak için sıkıyorum bağımlılık derken onsuz açılmaz mı bir daha burnum
Liliales poyrazvearya alerjiye bağlı burun tıkanıklığım var benim de malesef bu yaşadığınızı her gece yaşıyorum. Deniz tuzu kullanıyorum ve alerji doktorumun tavsiye ettiği bir spreyi kullanıyorum. Biraz hafifletiyor ama gece defalarca nefes alamadığımdan uyanıyorum. Biraz yüksek bir yastıkta yatmak da bi miktar iyi geliyor iki yastığı üst üste koyabilirsiniz
Eceecim Hamileliğimin ilk döneminde aşırı burun tıkanıklığı yaşamıştım. Doktoruma ve eczacıma sorduğumda kesinlikle otrvine kullanamazsın dediler 😔😔 beni de tek rahatlatan sprey oydu. Okyanus suyu önerdiler o da hiç bir işe yaramamıştı..
poyrazvearya Eceecim bazılarına doktor yazmış bana kullan demedim doktorum ama boğulmak üzereydim 🤦🏻♀️
gunel91 poyrazvearya banada doktor yazdi ama 5gunnen fazlasi zarar dedi Saba aksam kullandim alisdirma yapiyor zor biraktim
poyrazvearya gunel91 nasıl zor bıraktınız kaç haftalık hamile idiniz acaba 3 gün oldu daha yatarken rahat uyumak için sıkıyorum
gunel91 poyrazvearya qripim gecmisdi spreysiz acilmiyordu burnum 5gunu gecmisdim kullanmayi birakmak istiyordum tekrar tutuluyordu sonda bir gun inat ettim vurmadim dozdum onnan soraki gun kendisi acildi. 16haftalik olurdum ozamanlar qaliba