yagmur089 adn111 mayisi bilmiyorum ama Ağustos anneleri kiz gljba hepsi 🥰saglikla al gonlune gore olsun
adn111 yagmur089 son adet tarihine ağustos olanlar doğumu mayısa denk geldiği için öyle dedim kuzum 🥰 Amin hepimizin gönlüne göre olsun canim
yagmur089 Yarenylmz saglikla gelsin inşallah prenses ler çoğalıyor 🥰 Ağustos ta kalanlarin yarisi kiz
yagmur089 Mustafayigitvebeytugannesi benimde 27 Ağustos yani genelde kiz gibi benimde kizim olcak inşallah bitene oglum var saglikla kucagina al inşallah gonlune gore olsun inşallah
yagmur089 adn111 ewt bacim benimde iste mayis sonu haziran basi gibi benim oglumda Mayıs’ta dogdu bakalim kızım ne zmn doğacak 🥰
yagmur089 cennetinsusu bazi doktrlar soylemiyor ya ama cok israr edersen oyle ama iyi doktra denk gelmek lzim
cennetinsusu yagmur089 Evet ben devlete gidiyorum bide asistan vardı zaten öyle diyince uzatmadım net bilgi olsun istedim. 🤭 sonra şoka uğratmasın bizim minik 😅
yagmur089 Suheda_4406resul benimde 27 Ağustos cin takviminde kiz cikti kizim olcak ewt saglikla gelsin inşallah gonlune gore versin bacim 🥰
Selisce Mustafayigitvebeytugannesi benim de 19 temmuz ve cinsiyetimiz kız ☺️ allah gönlünüze göre hayırlısını versin
yagmur089 Bkarabudak kemik yapisindan bildiyse dogru olabilir canim saglikli olsun bakalim gonlunce olsun bakalim
Pamukasln yagmur089 18+2 olduk bizde cinsiyetimiz 15 haftada erkek dedi 24 aralıkta ayrıntılı ultrason var net belli olur sanırım. Tansiyon yüksekliğim var biraz da idrar yanması tahlil verdim bugün bakalım
yagmur089 cennetinsusu oyle bacim inşallah ogrenirsin bnde devlete gidiyorum ozele para lazim ya valla
yagmur089 MMelissaaa- ne gzl saglikla al inşallah bacim bnde haftaya detayliya gircem cunku icimden kiz geciyor hep 😇
Gece1230 yagmur089 teşekkürler amin inşallah evet 17. Haftanın başında gittik çok şükür her şey yolunda henüz detaylıya girmedim
yagmur089 Tugbakose-24 bende oyle diyordum hep oglumun kucuklerini giyer diye gene giydircem hep ogluma yesil vs almistim bunada alcam tabiki kizim olcagini duyunca dyanamayip bir iki aldim saglikla al inşallah hersey gonlunce olur