Leon06 Merhaba arkadaşlar 5+1 de kontrole gittim ve keseyi gördüm 8.5 mm di doktor 5+4 ile uyumlu dedi doktor ama bebek görülmedi normal mi sizce doktor bebek suan görünmez zaten dedi kalp atışı ne zaman duyarım acaba ?
Deletedmom_21 Leon06 Canım tüp bebekte normal bebek gibidir. Her hamilelikte olduğu gibi 7 haftadan sonra gözükür bebek. Şimdilik sadece kese gözükmesi normal🙏😘💜
2022bebeki Leon06 Normal gebelikten farkımız yok🤗 4+4 vajinal görüldü kese. 6+4 kalp atışını duymuştuk. Gözünüzün aydin şimdiden 😍
Ozge-Ka Leon06 5+6da kanamam olduğu için gitmiştim vajinal muayenede görüldü ama çok küçüktü. Karından belki görünmeyecekti bile. Kanamam olmasaydı gitmicektim zaten 6.haftadan sonra baktırcaktım. Senin görülmemesi normaldir stres yapma kendine:)
ballikedii Leon06 benim 5+1 de kese 6+1 de kalp atışı duyuruldu hala vajinal muayene oluyorum 9+2 olduk dün de gittim 12. Haftaya kadar her pazartesi gidiyoruz düşük riskinden dolayı doktorum görmek istiyorum
Ozge-Ka Leon06 o yüzden de görememiş olabilir doktor. Bide tabi ultrasonun kalitesine de bağlı oluyor. Kötü düşünme tutunmuş ne güzel 🥰
ipekmom_ Leon06 bizde 6.haftada kese gördük 8de kalp atışı. İkiside vajinal muayeneyle göründü. 12.haftada ise net bir şekilde bebişi görmüştük :) diğerlerinde henüz bir şekli yoktu. 12de tam minik bir bebek gibiydi :)