Nurumay Kızlar 32.haftada hangi ilaçlar kullanılıyor ben doktor değiştirdim ilaçlarımı kesti bende güvenemedim lütfen yardım eder misiniz 💜
2022bebeki Nurumay İmom omega, demir, magnezyum kullanıyorum ben. Önlem amaçlı bir tane günde progestan
aysethem12 Nurumay ben d3 vitamini, omegalı gybefoll, magnezyum,demir hapı, ne yazıkki vajinal progestan ama ben 35.haftamdayim
Dr4 Nurumay ben sadece coraspirin kullanıyordum bu hafta kestik. Birde demir başlamıştık o da alerji yaptı onu da kestik şimdilik. 35 haftalığım bu arada. Hiç ilacım yok alerji kremlerim dışında. Bebeğin gelişimi önden zaten multivitamin de kullanmadım. İlk 3 ay ara ara kullandım sadece.
Zehraaxdnz 31 haftaligim Multivitamin Gynoferron D3k2 vitamin onlem amacli gunde bir progestan aliyorum
Em0s Nurumay decavit ve Ferro Magnezyum… Ama magnezyum kullanmıyorum fayda etmiyor boş yere de ilaç kullanmıyorum faydası olmadığı için
Elifedikli Nurumay D vitamini ,folik asit magnezyum,Demir, omega 3 , birde daha önce kaybım oldugu için aspirin kullanıyorum doktorum hepsıne devam dedı bende düzenli bir şekilde devam edıyorum
Tdemirol Hamileligimin basından beri elanatal 2 kullanıyorum 12. Haftada filan demir, magnezyum, d vitaminine başladım. Şu an da 22. Haftadayim ve osteocare e başladım. Toplamda 5 takviye ilaç alıyorum :(