ayoLNolduYine Son 5 gün kaldı test yapmama kızlar yumurtlama sonrası 13 Gün olacak pazar günü test yapacağım,hiçbir belirti yok, umudumda yok ama yinede yapacağım varmı benim gibi bekleyenler beraber bekleyelim 😇
Tbsra95 ayoLNolduYine 👋👋👋 bekliyorum ama umudum da var desem yalan olur bel ağrım basladı her ay oraya vuruyo adet olacam geliyo hissediyorum
Emineo98 ayoLNolduYine aynıyız canm ama benimde mide yanma ve bulantı olup geçiyor sürekli karın ağrısı vurup geçiyor kasıklarımda aynı inşallah tutunur 🫠🤲🏻sağlıkla
ayoLNolduYine Tbsra95 valla al benden de o kadar adet belirtim yok ama gebelik belirtim hiç yok, umutlar diğer aya napayım diye kendimi avutuyorum 🙄
ayoLNolduYine Tbsra95 ikinciyi istiyorum bir oğlumuz var birde kardeşim olsun yeter diye . Ben tek çocuk büyüdüm o yüzden kardeş konusuna çok düşkünüm ilk bebek gibi istekliyim 😄
Mervebbb Selam kızlar. Benim adet tarihime 10-11 gün var. Dayanamadım erken test yaptım 😊 kalbim kadaaar beyaz cıktı 😃Kaset test yaptım. Erken gebelik testleride var elimde onları sonraya saklıyorum artık gecikirse tabi😐 10 gün öncesinde de testler pozitif çıkıyor mu acaba😐😔
Sudesu_1 Mervebbb 10 gün öncesi çıkması zor canım ya bazılarının çıkıyor ama herkesin çıkacak diye birşey yok beklemeliyiz ☺️ benim de bat 15
tucemsi Ay benimde 13 ü Bugün dayanamadım test yaptım bi de erken gebelik yaptım yok galiba bu ayda olmayacak:(
blg5995 Benim de bat 15 bekliyorum bakalım yarın sabah kaset test denicem daha sonra erken teşhis olan testi denicem. Ama adet olacak gibi ağrım var. Kısmet :/
Mervebbb ayoLNolduYine ayy çok sevindim canım ya gördüm paylaşmışsın🤗. Sağlıkla gelsin bebişin. Darısı başımıza olsun . Ben henüz erken gebelik testi yapmadım .Daha çok var diye. Haftaya testi yapıcam. Çünkü 15,16,17 si adet tarihim. Bakalım inşallah kısmet .olmazsa da devam🥰🙏