ilknur8484 4+5 te öğrendim adetim gecikmisti ve kan testi yaptığımda 1000 beta HCG çıkmıştı. O zamanlar anlam vermemistim tabi ama göğüslerim büyüyüp rengi değişmişti damarlar belirgindi ve iştahım çok fena artmıştı. Hamile olduğumu öğrenince taşlar yerine oturmuştu 🤭 şimdi çok şükür 31 haftalık olduk darısı isteyen herkesin başına 🌸
YeniBirMom 6 haftalık öğrendim reglm gecikince, bi önceki reglm biter bitmez hamiş olmuşum 🥰 bekliyordum zaten. Mide bulantılarım 2. Ayımda başladı 😊 4, 4.5 aya kadar sürdü 5. Ayda çok çok nadir oldu.
Baloglum93 Emineo98 adetim 2 gün geçince hemen test yaptım ve pozitifti zaten iki üç aydır iki gün gecikme olsa hemen test yapıyodum bu aralar hamile kalacağımı hissediyodum mide bulantıları 8 haftadan sonra başladı 4. Ayın ortalarinda geçti
Tugcee96 6 haftalikken öğrendim😊 ben rüyamda görünce test yapmıştım inanmayıp doktora gittim 6 haftalık hamilesin demişti 🙈🐣
Fatmaldogan Emineo98 4 haftalıkken öğrendim 5 haftalıkken bulantılar başladı zaten 13+3 suan hâlâ hafiften bulantı var ama baya azaldı hap kullandım hep onun dışında bi sıkıntım yok şükür
Hilalprlk 4 haftalıkken öğrendim. Bulantım olmaya başlamıştı. O dönemde 3-4 şehir değişmek zorunda kalınca mevsimsel olarak düşündüm ama testte iki çizgide gayet belirgin çıkınca anladım ki öyle değilmiş 😂
MelisBerdo 3+4 te öğrendim. Kendimi çok halsiz hissediyordum göğüs hassasiyetiyle fark ettim. 3+5 te kan testi ile kesinleşti 💕 5. Haftadan 14. Haftaya kadar sürekli kustum. Şimdi azaldı 16+0
MinikBrokoli Emineo98 3 Haftalık erken test ile 🥰 belirti ise hiç ağrımayan göğüs hassasiyeti ve kilo alışı, tüylenme
Mervenrdrmz Emineo98 Emineo98 2 buçuk haftalıkken rüyamda gördüm aynı gün gebelik testi yaptım silik çıktı bi kaç gün sonra kan testiyle öğrendim. Üstelik adetime bir haftadan fazla varken bu durum oldu 😂 doktor da şaşırdı nasıl anladığıma
momlife_7 minikmucizeemaak çok teşekkürler amin inşallah bence içinde kalacağına test yap gitsin gördüğünde pozitif çizgi inşallah görürsün hemen Sağlık ocağına git kan ver canımm♥️ benim de kokulara karşı midem kalkıyordu🥹
mucizebebek_ Emineo98 3 haftalık öğrendim 5nci haftamda burda soru sormuştum neden belirttim yok mide bulantım yok diye. Sormaz olaydım şuan 7+3 ama ben 1 haftadır hastane hastane geziyorum uyku yok iştah yok tek bir lokma yemek ağzıma koyamıyorum 3.4 gündür aç geziyorum 😏 duyana komik gelir ama az önce yine acildeydim ve karnım aç çok açım yemek yemek istiyorum artık diye ağlıyordum hastane içinde 🤦♀️
momlife_7 Eliffatih63 maşallah. Benim önce ki hamileliğim de olumsuzluklar kötü sonuçlar olmuştu ne yazık ki.. onda da 61 sonucumla öğrenmiştim 🤭