Emineo98 ramazandı. Ramaza’nın Ortasında reglim çok kısa sürdü 2.gün gelmedi bende tabi oruç tutcam diye sevindim sanırım üstüme görmüşüm. Ama hala aklıma gelmedi sonra anneler günü gibi olmam gerekiyordu olmadım yanlış hesapladım herhalde dedim bir de istifa etmiştim iş arıyorduö stres yaptım herhalde diye üzerine düşmedim🤣 15 mayıs da net artık regli olmam gerekiyordu hala bir şey olmayınca gidip test aldım. Silik bir şekilde çift çizgi oldu. Pazar günüydü içimde tutamadım eşime gösterdim hemen gidip kan test yaptırdık akşam mail geldi değer 82 çıkmıştı. Ertesi gün hevesle doktora gittim beni tersledi ne biliyorsun belki hamile değilsin dedi bende onu öğrenmek için geldim zaten dedim 👀 kasıklarım çok Ağrıyordu onu söyleyince ultrason ile baktı rahim kalınlaşmış ama hamilesin diyemem dedi 😒 hemen sağlık ocağına gittim test istedim bütün testlere bakmış hamilelik oranına baktırmamış doktor 🤣 hayda bir daha kan verdim onun sonucunda da 1800 olmuştu. Tabi beklerken dokuz doğurdum sayelerinde 🤣. Sonra beni baya uzak bir doğum hastanesine götürdüler oradaki doktor da kese oluşmuş demekle yetindi ultrason görüntüsünğn fotoğrafını çabuk çek dedi test verdim yine. Akabinde de hem bu sayfa hemde sağlık ocağından biri Avicenna hastanesi deyip sayfadan biri de cem ardıç deyince cem beye gittim.Öğrendiğim de 1,5 aylık hamileydim 🤣ilk 3 aylık dönemin yarısını geçmiştim resmen şimdi son 50 gün 😍😍🤗🤗