Kzbnaydg momlife_7 Sağlıkla kucağına al canım bizim de prenses geliyor 😍 Etrafımdaki herkes kız bebek bekliyor galiba bu yıl kız senesi ☺️
Sirine34 6+4 ten selam olsun ilkim oğlan ne olur hayırla şimdi kızım olsun 🥲 bilmem ne senesi ama inşallah kızçem olur okuyanlar hayrına bi amin diyiversin 🌸😇
aliandalina yagmur089 Sirine34 rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah canım benim 6 yaşında oğlum var şimdi de 20 haftalık kızım olacak inşallah darısı sanada nasip olur 🥰❤️
momlife_7 Gamzerstoglu valla canım çok çikolata istiyor canım hala da öyle gece kalkıp çikolata yiyorum yani hala 😂🙈 ama kız dedi doktor başka belirti de yaşamadım göğüslerim çok agırıyordu belim çok aşırı kasık agrım vardı sağ tarafımda en çok öyle canım
550637 momlife_7 birkaç ay önce kız senesiydi sanırım çevremdeki herkesin kızı olacak benim de kızım olacak 🥰🌹 şimdi erkek yılı çevremdeki nerdeyse herkesin oğlu olacak 😅 cinsiyet daha belli değilse bakarsınız sizinde oglusunuz olur 😇🧿💫
momlife_7 550637 cinsiyet tam belli değil 13 haftalıkken öğrenmiştik ama 16 da daha net olur dedi hayırlısı😇😇