Yes_met00ke momlife_7 7+1 den selamlar erkek senesi bence ama ben kız bebiş istiyorum inşallah sağlıkla gelsin miniğim ❤️
Dilaraelifsu Sila66 bende bir kızım var erkek istiyordum ama yüzde 80 kiz dedi bana doktor çünkü yerinde durmuyor göstermiyor kendini kızımda ole olmamıştı bilmiyorum
Mustafayigitvebeytugannesi Bence bu sene kız mı erkek mi yok etrafta çoğunluk ne varsa bebeğin cinsiyeti ona çekiyor 😂😂 benim etrafımda benden başka hamile yok acaba benim bebeğim ne olcak 18+5 günlük daha öğrenemedim 😊🤔
hayalperest2310 Mustafayigitvebeytugannesi işte aradığım yorum 😅😅ben kız doğuracm çevrem hep kız nasip bu İşler 😅😅
Mustafayigitvebeytugannesi hayalperest2310 ayy kız bebeğe hamile olanlar bana da bı yakın olabilirler mi 😂😂😂😂😂
ExcitedMomm momlife_7 Bence etrafıma ve kendi durumuma dayanarak diyorum Allah herkese bu sene istediğini veriyor benm kızım vardı şimdi Allah nasip ederse oğlum olacak arkadaşımın oğlu vardı kızı olacak bir diğer arkadaşımın 2 kızının peşine oğlu olacak 🙈 ama tabiki en başta sağlıklı olmaları önemli olan🫶