Htc_srr Serviks yetmezligi var 27 haftalik hamileyim agrim fln yok ama heran hersey olabilir bebegim doğsa yaşarmı erken dogum yapan ya da sahit olanlar varmi
Edau9 Htc_srr instagramda bir kadın takip ediyorum bebeği 26 haftalık doğdu yaşıyor büyüdü bile.Rabbim ömür verdiyse yaşar😌Bakmak istersen kullanıcı adı temizliktuyolari
Bebekdelisi Htc_srr Yaşar canım allahımın taktırı tabıkı ama aklına getirme bende sen gibiydim bak yazdım sana eskilerden de 30 da dogdu küvezdeler yanlarındakı bebek 27 H hatta yasıyor Evet zor süreç evet onları oyle görmek kahredıyor ama Rabbım hıc bır kuluna kaldıramayacağı yükü vermez ka cm kalmıs uzunluk
Bebekdelisi Htc_srr canım benımkı 0,5 aldı cünkü altım tamamen açıldı bıde popo geliş ıkıye katlı gibi düşün dedı anında aldı senın kendı gelmesıni beklıcek sanıırm korkma bak yanımda 27 H bebek bar
Htc_srr Bebekdelisi 23. Haftadan beri boyle yatiyorum insallah biraz daha ilerleriz belli olmaz bi bakmisiz 49. Haftada dogar rabbimin işi iste
Melodii13 Ben 32. Haftada dogum yaptım bebegım küvezde bir haftadır,bebegımın yanında bebekte 27 haftalık doğmuş durumu iyiye gidiyor demişti doktor kulak mısafırı olmuştum çok küçükler Allah hepimizin yardımcısı olsun sürec çok zor
ecemsuuuuu Htc_srr inşallah yaşar canım Allah bilir eğer rabbim isterse ömür verdiyse yaşar 24 25 haftalık doğan bile yasiyo dünyada rızkı varsa inşallah yoksada tutamazsın 🤷🏼♀️ benimde kaybim var servikal yetmezlikten 22 haftalık bebeğimi kaybettim şuan ikinciye hamileyim serklajliym 33 haftaya geldik çok şükür doktorum beni hep rızkı varsa yiyecek ekmeği varsa hicbisey olmaz böyle düşün herşey Allah’ın elinde biz onlemimizi aldık gerisi Allah’a kalmış diye teselli ediyor 🙏🏻🙏🏻
ecemsuuuuu Htc_srr inşallah canım ben teşekkür ederim inşallah sende sağ saglim 30 lu haftaları geçersin bebeğini kucağına alırsın vaktinde 🙏🏻
berceste5155 Htc_srr Bir arkadaşım ikiz bebeklerini 25 haftalık dopum yaptı çok şükür hayata tutundular şu an 7 aylık falan oldular
Rozalin Htc_srr neden olumsuz düşünüyorsunuz doktorlar riskli dese erken doğar bile dese siz her zaman olumlu düşünün diyelim ki doğdu yaşayıp yaşaması tamamen bebeğe bağlı tabi en başta Allah bilir yiyecek ekmeği varsa her türlü Yaşar çok küçük haftalarda doğan bir çok bebek yaşadı daha büyük haftalarda yaşamayan bebekler var siz içinizi ferah tutun dua edin dikkat edin tedbirlerinizi alın Allah büyük
Rozalin Htc_srr canım kadınların çoğu rahim yolu yetmezliği yaşıyor bende yaşadım mecbur olmadıkça dışarı çıkmadım hastaneye gittim geldim evde hep dinlenerek geçirdim iş yapmadım ağır kaldırmadım stresten uzak durmaya çalıştım bol su içtim progestan kullandım moralimi yüksek tutmaya çalıştım dua ettim kuran dinledim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin