Mdorukk Didem18 evet zaman ayarı gece lambası buhar ayarı ve esans. Bölümü var fiyatı da dış ürünlere göre uygun
Didem18 Mdorukk zaman ayarı hepsinde var mı bilmiyorum ama bence önemli 👍 ışık konusunda çocuğu rahatsız edecek kadar mı? Bazıları ondan şikayetçi. Birde ses çok çıkarıyor mu ?
Didem18 Gulseemaa bu makinayı iki kişi daha önerdi bana. Trenyolda kalmamış .. bakcam .. bu aklına yattı baya . Çok teşekkürler…
Gulseemaa Didem18 Hepsiburada’dan almıştık biz sanırım oraya da bakabilirsiniz ve size tavsiyem eğer bu modele karar verirseniz bir an önce alın çünkü sürekli zamanlanıyor. Mesela bi 3 ay önce 1000 TL civarındaydı şuan 1.600 - 1700 civarı
Mdorukk Didem18 gece lambası çok az zaten ve isterseniz açıyorsunuz zaten isterseniz kapalı oluyor gece lambası. Seste uyuyamam bende hiç ses duymadım rahatsız edici
Adacan Ben oğlumda 2 yıl önce kiwinin almıştım hala da kullanıyorum burnuna özellikle serum falan yapmıyorum çünkü içine cold mix damlatıp acıyorum odada rahatça uyuyor. Çok da ucuza almıştım bayağı bı dayanıklı çıktı
Didem18 Sumeyye02 Hepsiburada da varmış şimdi baktım aslında xioami göre iyi fiyatı 1.199 TL diyor… Özellikleri de iyi .. teşekkürler
Rbcln Ben de sinbo nun aldım ben memnunun hem kapasitesi büyük hemde fiyatı uygun kademeli olarak ayarlana biliyor da suyu bitince kendi kapanıyor