Aysegul0-0 Sila66 jane wirgin efsane bi dizi netfilixte uzun 8 sezon bakire bi kadının yanlışlıkla döllenmesiyle başlayan aşk komedi dram macera dolu 👍🏻👍🏻👍🏻🌺
gozkarag Leyla1938 bence gelir ya çok olmadık bitti. Bir de oğlan onu bulmak için ruhani gezi yapar bence 😂
Lavantakokusu64 Leyla1938 aynen bende severek izliyordum ki 3. Sezonun son bölümlerine doğru sagolsun eşim netlifxi kapatti Disney plus aldı 🙄 kaldi öyle 🤷🏼♀️
Bengum Sila66 biraz uygunsuz içerik barındırıyor fakat dark desire diye 4 sezonluk dizi var netflix de o kadar heyecanlı ki dizinin sonun da şok oldum keşke devamını çekseler tavsiye ediyorum izlemeni
elifcicek_07 Deletedmom_27 hımym ın sonunda tv yi kırıyordum ağlamaktan hormonlar yüzünden çok saçma ama hala etkisindeyim 🥺
Eliferimm Sila66 Bir çok film izlediğim için ne tavsiye edeyim bilemedim ama netflix dizilerine bir türlü alışamadım dün exxenden Bergeni izledim bugünde Dilber Ay a bakıyorum gerçek yaşam hikayesi olması çok üzücü ama güzel film olmuş her ikiside 👏🏻
elifcicek_07 zehraKr wednesday ile inceptions ın alakası yok birisi gündüz kuşağı dizisi çerezlik korku gençlik diğeri dram psikoloji filmi. Nasıl bağdaştırdınız ki