TugSozTan 9+2deyim. Henüz doktorumu seçmedim. Siz gebelik takibi için hangi doktoru ve hastaneyi seçtiniz. Kadıköy Ataşehir Üsküdar bu çember arasında bir doktor seçmek istiyorum fikirlerinizi merak diyorum
cookiemonsterr TugSozTan bende burada durayım hem fiyat hem de iyi bir doktor istiyorum hala bulamadım kafama yatacak güvenebileceğim bir hekim 🙄
Ahuum TugSozTan o bölgeyi bilmem cnm ama evine yakın olsun. Yeri geliyor çok sık gidiyorsun ve sana tavsiye yoğun bi doktor seçmemen . Daha sakın çok hastası olmayan doktor her zaman daha iyi ilgileninir
TugSozTan cookiemonsterr biz evimize yakın olduğu için medipol medicana ya da avicenna yı düşünüyoruz ama böyle cana yakın tecrübeli sakin bir doktor olsun istiyorum
cookiemonsterr TugSozTan evet bende ümraniyedeyim ama bir türlü istediğim doktoru bulamadım olanlarda çok uçuk fiyatlı malesef 🙄 medipol vs doktorlarını da hiç bilmiyorum inşallah gönlümüze göre bir doktoru buluruz
hilalmami TugSozTan doktor bilgisi tecrubesi gayet iyi bir doktor yanında kendimi rahat hissediyorum. Ben sormadan herşeyi söylüyor normal doğum taraftarı bir doktor benim hoşuma gitti istersen bir muayene olabilirsin :)