Linabebek1 Merhaba kızlar 25 haftalık hamileyim trioid ilacı kullanıyorum sabah aç karna alıp 30 dk falan yemek yemiyorum 50 mg levitron kullanıyorum mide bulantısı yapıyor sizde bulantı yaptı mı? 🙄😔
Angel276250 Linabebek1 hangi değerinde anormallik vardı de verdi canım. Bana da şimdi o ilacı verdi dahiliye doktoru. Benim t4 değerim düşüktü sadece biraz sabahları aç karnına yarım tablet şeklinde al dedi bana
Binnur-cam piiremsesinannesiii bende troid ilacı kullanıyorum euthyrox 25 mg cok şükür bulantı falan yapmıyor
Mrvaaa Binnur-cam ben 50mg kullanıyorum hamileliğimin başından beri malesef ondan dolayı mı bilmiyorum ama sabahları kusmalarım oluyo
Binnur-cam Mrvaaa belkide yüksek doz verdigi icin bulaniyodur bilemiyorum doktorunla görüş istersen bi belki tekrardan kan ver bakılsın bi der
Linabebek1 Angel276250 tsh4 3.52 doktorum gebelik sonuna kadar kullanman lazım dedi ayda 1 kan verip doz ayarlıcaz dedi
Binnur-cam Annebebek_33 hic bilmiyorum desem cok yuksek degil düşük dozla baslayalim 1 ay sonra tekrar bakalim ona gore yukseltir yada ayni ilaçla devam ederiz demisti dahiliye doktorum değer ayni cikinca devam ettim 25 mg ile
Minikbalpetegim Linabebek1 bende aynı şekilde canım. Aynı ilaç aynı doz kullanıyoruz. İlacı içtikten 5 dakika sonra mutlaka bulantım oluyor çoğunda da istifra ediyorum maalesef. İlacın etkisi mi hamilelikten dolayı mı bilmiyorum ama bende bu şekilde etki gösteriyor
Mrvaaa Binnur-cam her ay kan verip takip edilecek değerlerim şimdilik bunu kullanıyorum zamanla dozu azaltır yada çoğaltırız durumuna göre dedi. Sıkıntılı durumdaydı o zaman çok yavaştı 🤷🏻♀️
Angel276250 Linabebek1 bana haftaya tekrar bakacak bütün değerlerim normal sadece serbest t4 düşüyor benim ilkinde 0,86 çıktı 1 ay sonra 0,79 çıktı alt sınır 0,90. Ama bazı doktorlar sadece tsh ın bebeğe etki ettiğini söylüyor anlamadım
Nurdeman Normalde mide bulantısı yapan bir ilaç değildir aslında, ben 15 senedir kullanıyorum. Aç karna su içip beklemek belki kötü yapıyordur sizi. Hamileliğin etkisi de olabilir. Yine de doktorunuza danışın ne olur ne olmaz
Binnur-cam Mrvaaa anladım canım cok geçmiş olsun gebelikte hepimizin değerler alt üst oluyo bebislerin cani sağolsun 😊