Zuzu6901 Canım anneler e bebekte siveno baby çamaşır deterjanı var. Doğal yaziyor ama bilemedim, kullanan bilen var mı içeriği ve nasıl acaba güvenle kullanabilir miyiz ?
Snurbasar Zuzu6901 Benim bir arkadaşım beyaz kalıp sabunu rendeleyip kullandı ve çok memnun olduğunu söyledi bende öyle yaparım diye düşündüm ☺️
Tgcsrc Zuzu6901 silveno çok güzel içeriği temiz ben kullanıyorum hafif bi portakal kokusu var Gerçi önemli olan içeriğinin temiz olması
Zuzu6901 Nazlicangrhn-3009 amaaan o kadar çok var ki hangilerini alacağımı şaşırıyorum. Dalin güzel kokuyor o yönden cezbedici ama temiz değil diyorlar 🙈
Fearytail Sivenonun içeriği temiz hiç kullanmadım ama. Minioris almıştım indirimden çok beğendim. Bir de yeşil anne aldım o da indirime girmişti
Zuzu6901 Snurbasar hamilelikte o kadar eringenlik geldi ki hiçbir şey yapasim yok, temiz içerikli bir deterjan alim yeter diyorum 😂🙈
Nazlicangrhn-3009 Zuzu6901 aynen bende ondan dolayı şaşıp kaldım uni baby de iyi diyolar ama bilemiyorum
Arven-Umut Nazlicangrhn-3009 uni baby aldım ne konu var ne bişi kendine faydası yok bazı lekeleri çıkarmadı 😪
ssalihaemin Nazlicangrhn-3009 bence uni baby aldım yıkadım kıyafetleri fakat daha giymedik ama ben beğendim uni baby i eğer li bebeğimizde hassasiyet olursa alerji olursa o zaman değiştirmeyi düşünüyorum
ssalihaemin Nazlicangrhn-3009 bebek gibi kokuyor 🙈 dolabını açınca sanki bebek dolabında içindeymiş gibi aynı 🙈 ben çok beğendim mavi olanı kullandım
bera43 Siveno doğal çamaşır sabunu kullanıyorum memnunum kokusu başta tuhaf geldi ama sonradan güzelleşti 😁 içeriği temiz olması önemli tabi
Zuzu6901 bera43 ben de siveno kullanicam galiba ya da green clean. İlerleyen dönemlerde uni baby de olabilir. Of çok kararsız kalıyorum bebege bir seyler alırken. Tecrübem de yok 😂🙈