Canım anneler e bebekte siveno baby çamaşır deterjanı var. Doğal yaziyor ama bilemedim, kullanan bilen var mı içeriği ve nasıl acaba güvenle kullanabilir miyiz ?
Yeni doğan çamaşır deterjanı
Zuzu6901 bende burda bekleyeyim bari bunu bende soracaktım 😂🙈
Sivenonun içeriği temiz hiç kullanmadım ama. Minioris almıştım indirimden çok beğendim. Bir de yeşil anne aldım o da indirime girmişti
Nazlicangrhn-3009 amaaan o kadar çok var ki hangilerini alacağımı şaşırıyorum. Dalin güzel kokuyor o yönden cezbedici ama temiz değil diyorlar 🙈
Snurbasar mantıklı aslında 😂🙈
Zuzu6901 aynen bende ondan dolayı şaşıp kaldım uni baby de iyi diyolar ama bilemiyorum
Zuzu6901 Green Clean kullanıyorum 1 aydır memnunum
Nazlicangrhn-3009 uni baby aldım ne konu var ne bişi kendine faydası yok bazı lekeleri çıkarmadı 😪
Nazlicangrhn-3009 bence uni baby aldım yıkadım kıyafetleri fakat daha giymedik ama ben beğendim uni baby i eğer li bebeğimizde hassasiyet olursa alerji olursa o zaman değiştirmeyi düşünüyorum
Arven-Umut hadi ya kafam karışıktı iyice karıştı 🙈😂
ssalihaemin kokusu falan var mı nasıl yani ?
Nazlicangrhn-3009 bebek gibi kokuyor 🙈 dolabını açınca sanki bebek dolabında içindeymiş gibi aynı 🙈 ben çok beğendim mavi olanı kullandım
Nazlicangrhn-3009 çeşit çeşit kullansak nolur ki 😂
Siveno doğal çamaşır sabunu kullanıyorum memnunum kokusu başta tuhaf geldi ama sonradan güzelleşti 😁 içeriği temiz olması önemli tabi