Zumzugukodummuzzingillatirim esmerella37 benim ailemde de esimde de asiri ikiz var. Tek cocugum oldu keske ikiz olaydi
Sermec27 esmerella37 akrabalarda ikiz çok annem ikiz doğurdu ikiz kız kardeşlerim var annemin halası ikiz doğurmuş babamın ikiz kardeşleri olmuş ölmüş eşimin babasının ikiz kardeşleri olmuş 3 gebelik geçirdim üçü de tekti ablaminda iki çocuğu oldu ikisi de tek söyleyeceklerim bu kadar 😁
iremcannn1907 esmerella37 kuşak atlar derler anneannende tutmuş sende de tutabilir. Benim anne tarafımda çok var. Anneannem ikiz annem de kardeşlerimi ikiz doğurdu. Daha da çok var. Çok isterdim bana da denk gelsin ama gelmedi 😂
esmerella37 iremcannn1907 haha buda kesın bna denk gelir cocugum olmadı olmadı 3 senede allah belki birden 2 tane verıcek bşemeyız ki 🥰
Sevvl esmerella37 valla ne eşimde ne bende ikiz var ama benim ikiz kozlarım yolda canım artık genetık olduğunu düşünmüyorum
Tuccceee Kayınbabam ikiz, ikiz kardeşinin de ikiz kızı oldu benim anneminde ikiz kardeşi varmış ölmüş ama benim şuan tek 😂😂😂
1anne2bebek__ esmerella37 ikiz benim anne geninde yok baba geninde var eşimin ailesinde de ikiz yok. Ama ben ilk bebeği öğrendiğim zaman iki kese vardı ikiz var mı ailende dedi doktorum. Anne de yok baba tarafında var halamlarda dedim tamam halanlarda akraban baba tarafı dedi doktorum ikiz olabilir dedi doktor. Sonra biri kayboldu kendiliğinden. Anne ya da baba sonuçta genler bir şekilde geçiyor
RehoGelin esmerella37 tek yumurta ikizi genlerden geliyor diye biliyorum bende ama olmayacak diye birşey yok bizim iki tarafında da gen yok ama Allahım verince oluyor.