TeoMom Kubratagram00 Canı sıkılmış belli canım 😂 Ben de baby plus almıştım geçen sene o zaman 250 liraydı şimdi olmuş 800 lira ama yine de en uygun fiyatlılardan sayılır kalitesi de yeterli zaten çok uzun süre kullanmayacağız bebekler hemen büyüyor araban varsa şart tabi eğer aracınız yoksa portbebe tarzında bir şey de alabilirsin ama çok para vermeye gerek yok dolaptan 2: el de alabilirsin
Kubratagram00 TeoMom bende arabada ilk aylarda otokoltugu yerine kullanacagimiz için ama uzun vadeli olmayacağı için ne alsam demiştim de sanırım herkesin önerisiyle baby plus alcam 🥰 teşekkür ederim
sari-uggli-mehmet-aga Kubratagram00 Kubratagram00 çok pahalı gerek var mı demişsin. Senin gibi birine pusetin uygun fiyatlıları da var 1000-1500 tl diye laf anlatmışım, çeneme yazık. Bu arada ben senin gülün değilim canım 😄
sari-uggli-mehmet-aga Kubratagram00 arsızlık böyle bir şey demek ki. Ben senin gülün değilim dediğim kadın hala gülüm demeye devam ediyor.
AnneyimmBen Kubratagram00 civil den baby enzo bebek arabası ve puset set şeklinde aldım ben aldığımda 4500₺ idi şimdi indirim var 3600₺ ikisi bence gayet makul fiyatı var ama aşırı sağlam kaliteli oto koltuğu olarak da kullanılabiliyor tavsiye ederim inceleyebilirsin
zeynepmom34 Kubratagram00 rica ederim fiyat zamlanmadan alın sürekli zam geliyor bana kayınvalidem aldı
Kubratagram00 zeynepmom34 evet haklısınız travel sistem Bebek arabasi için ağır olduğu kullanışlı olmadığıni çok fazla duydum çevremde acaba ayrı ayrı mi alsam diye düşündüm ama bi an önce karar verip almam lazım malum ocaktan sonra fiyatlar baya yükselecek 😅
sari-uggli-mehmet-aga Kubratagram00 Edepten bahsedecek son kişisin canım sen 😂 Ama haklısın varoş bi mahalleye gelmişim gibi hissettim, güle güle :))
ayseuarslan Vallahi ben trendyoldan baktım, puset 300 TL, oto koltuk da aldım o da 1200 TL. Çok fazla paralara gerek yok diye düşünüyorum. Bebek arabasini zaten kayınpederim aldı. İşimizi görsün yeterli.