DevriminAnnesi Geçen haftaya kadar bas asağıdaydı, bugün kontrolde ters dönmüş makat gelişli haftaya kadar dönmezse sezeryan dedi doktorum.. sorum şu bas asağı döndürmek için yapabileceğim egzersizler var mı? Tavsiye ettiğiniz şeyler var mı?
2022bebeki DevriminAnnesi Ben bol bol yürüdüm, gün içinde çok aktif geçirdim. Riskli gebeliğim olduğu için plates, squat yapamiyorm ama bunların da faydasını gören var
Zuzuu86 DevriminAnnesi emekleyerek ev sıldım sureklı yanı bır kaç gün hemen döndü kesınlıkle tavsıye ederim
Zuzuu86 DevriminAnnesi benım döndü, birde internette bile yazınca bu pozısyon çıkıyo zaten benim soyledıgımde doktor tavsıyesı inşallah döner 🙏🏻☺️
Zuzuu86 DevriminAnnesi gecmıs olsun gribin ıcınde ıhlamurun ıcıne elmayı dörde bölüp ıcebılırsn cekırdegı sapıyla olduğu gıbı çok ıyı gelıyo..yanı anlayabiliyorum seni ters olduğu zaman gerçekten çok zorlanıyodum hareketlerim kısıtlanıyodu yuruyemıyodum kalakalıyodum gecelerı sancım oluyodu.. sürekli rahıme vuruyodu tuvalletten cıkamıyodum gerçekten dönünce p kadar fark etti ki
Zuzuu86 DevriminAnnesi kaç haftalık ki? Dualarımız sizinle hayırla sağlıkla vaktinde olsun hersey ınsallah bebegın ve senın ıcın nasıl iyi olucaksa hersey öyle olsun inşallah 🙏🏻 ☺️
DevriminAnnesi Zuzuu86 37+3 hava takacaklar serum verecekler bide korona ve domuz gribi için test alacaklar