Cigdem2506 Yavruma kavuşmama günler kaldı bir yandan korku heyecan bir yandan da mutluluk ilk dogim olacak herşeyden habersizim tek haberdar olduğum şey anne olmak ❤️ hepimizin doğumu çok çok güzel geçsin ve buraya çok güzel hikayeler ile gelelim inşallah 💐
Ahuum Cigdem2506 çok güzel ♥️ Saglıkla gelsin. Bende artık sonlara yaklaştım .. çok heycan ve korku var yapabilirliyim acaba diye .. ama sonra nasıl bişy kıme benzicek minak elleri ayakları düşününce sabırsızlanıyorum. Çok şükür siz sonuna gelmişssiniz. :)
Masal53 Cigdem2506 sağlıkla Bi nefeste al kucağına inşallah hayırlı doğumlar Rabbım kolaylık nasip etsin
Cigdem2506 Ahuum çok şükür canım sonuna geldim dokuz aylık güzel serüven bitecek ama ömür boyu olan serüven baslayacakt☺️ seninde mi ilk bebisss
Fidan_14 m060918 bendede 38+4de insAllah sağ salim kurtulalım prenseslerimizle birlikde 🥰🤲12.12.2022 ❤ben kendim bu tarihi isdedim
Cigdem2506 m060918 benimde tam o tarih gösteriyor ama nasip erkek geç gelir derler oturdum gelmesini bekliyorum 😂❤️
Cigdem2506 Fidan_14 benimki erkek canım sizin sezeryanla mi şuan bende normal gözüküyor ☺️ hayırlısı ile alalım kucağımıza evlatlarımızı inşallah ❤️