Ahuum _rabia_151215 anam bnde yiyorum. Daha ne yapiyim bilmiyorum. Ama kan sulandrıcı kullananların bebişleri çok kilo almıyormuş. Seker de var bn de dıyet yapıyırum . Sasırdım ya
seyma9188 hayallliiim Her bebek kendine özeldir kuzum uçurum farklar yok ki 🤷♀️ Son 2 ay daha hızlı kilo alıyorlar takma kafana 😍
Aysegul80 Ahuum panikleme canım önde gitmesi de iyi bişey değil. Benimki de önde gidiyor diye sıkıntı yaşıyorum ben. Perhiz yapıyorum mecbur.
ElifKus hayallliiim 28+1 de 43 cm 1500 gr dı şu an 32+5 iz yarın kontrolümüz var bakalım ne durumdayız
hayallliiim aslgrs bnmde aynı gün 1400 gramdı fazla demedi ama arkadaş fazla dedi ondan açtım postuda
hayallliiim Aselsmoms aminnn yok ben fazla olmasından korktum zaten eşim 5 kilo doğmuş 2 hafta önce görümcem doğdu 4 buçuk fedim benimki demi yoksa tosuncuk olcak🤣
TeoMom hayallliiim Hiç korkma canım böyle diyenlere de gıcık oluyorum zaten hamileyiz her şeyi kafaya takıyoruz sanki herkes tombik bebek doğurmak zorunda ben doktoruma baktım sadece o da hep haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi
gizgizz hayallliiim şahane haftasıyla uyumluysa :) gerisine takılmayın kıyaslama yapıp da kafanızı hiiiiç yormayın hesap kitapla 🌸
ElifKus hayallliiim biz eşimle uzunuz doktorumuz ilk bebek kontrolünden itibaren bebeğin uzun old nu söylemişti bugün 33+0 ız 2750 50 cm dedi . Genetikle alakalı düşünüyorum doktorda öyle söyledi eşimle ikimizde uzun ve iri yapılıyız